NASTAVNIK OŠAMARIO PETAKA: Direktor krije od javnosti šta se dogodilo
Foto: Beta

Rukovodstvo Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Gornjem Milanovcu

NASTAVNIK OŠAMARIO PETAKA: Direktor krije od javnosti šta se dogodilo

Srbija -
Profesor fizičkog vaspitanja Radmilo Prokić, uz napogrdnije psovke, ošamario je jednog učenika jer se našao sa grupom đaka u prostoriji u kojoj nije smeo da bude

GORNJI MILANOVAC - Rukovodstvo Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Gornjem Milanovcu ni posle šest dana nema zvaničan stav o incidentu u kome je nastavnik fizičkog vaspitanja ošamario učenika petog razreda. Profesor fizičkog vaspitanja Radmilo Prokić, uz napogrdnije psovke, ošamario je jednog učenika jer se našao sa grupom đaka u prostoriji u kojoj nije smeo da bude.

Novinari su o tome obavešteni ali u školi nikakvu informaciju nisu mogli da dobiju izuzev što je pre šest dana psiholog Tatjana Đukić rekla da će se sve ispitati i da će biti dostupno javnosti, o čemu ona nije ovlašćena da govori.

V.d. direktorta škole Darko Vranić rekao je da o šamaranju ucenika ne može da govori jer "o tome slučaju ništa ne znam pošto je disciplinski postupak u toku". "Ništa ne mogu da vam kažem jer nemam odgovarajuća saznanja", rekao je Vranić. Razredni starešina Emina Đurić je rekla da je učenik B. R. dobio šamar od profesora, što su joj potvrdili i taj učenik i ostali koji su bili prisutni, i da je o svemu obavestila upravu škole i nadležne pedagoško-psihološke službe.

Profesor Prokić je dugo godina bio direktor škole i od nedavno se nalazi u nastavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track