NAVALA S JUGA: Vranjanci poludeli za dočekom Nove godine u inostranstvu!
Foto: Beta

Jagma za aranžmanima

NAVALA S JUGA: Vranjanci poludeli za dočekom Nove godine u inostranstvu!

Srbija -
Doček u restoranima u Ohridu je 60 u Grčkoj 90 evra, novogodišnji aranžmani za Beč, Prag i Budimpeštu kreću se od 110 do 150 evra

VRANJE - U turističkim agencijama u Vranju uveliko se prodaju aranžmani za doček Nove godine u inostranstvu, a najveće interesovanje Vranjanaca je za Paraliju i Solun u Grčkoj, Ohrid u Makedoniji, ali i Prag, Beč i Budimpeštu.

Doček u restoranima u Ohridu je 60 u Grčkoj 90 evra, novogodišnji aranžmani za Beč, Prag i Budimpeštu kreću se od 110 do 150 evra.

- I ove godine ne jenjava interesovanje Vranjanaca za doček Nove godine u inostranstvu, prodaja je u toku - kaže Leposava Stanković iz agencije „G&Ttours” .

Miodrag Ilić vlasnik agencije „Lasen turs“, kaže da je u odnosu na prethodne godine interesovanje za doček u inostranstvu ipak manje.

- Imali smo ranijih godina recimo organizovan odlazak preko 100 ljudi za Paraliju za doček Nove godine. Za evropske prestonice i doček na trgu odlučuju se uglavnom mlađe generaije zbog putovanja. Starije osobe naviknute na klasičan doček i odmor odlučuju se za bliže destinacije, Ohrid i Grčku – kaže Ilić.

U cenu novogodišnjih aranžmane za inostrane destinacije uračunati su prevoz, doček Nove godine i dva noćenja.

(OK Radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track