ODBORNIK DEJAN ZDRAVKOVIĆ: Počelo prikupljanje potpisa za razrešenje gradonačelnika Zaječara
Foto: Facebook/TV Bes

Najavio na Fejsbuku

ODBORNIK DEJAN ZDRAVKOVIĆ: Počelo prikupljanje potpisa za razrešenje gradonačelnika Zaječara

Srbija -
ZAJEČAR - Odbornik Skupštine grada Zaječara Dejan Zdravković najavio je na svom Fejsbuk profilu da je krenuo u sakupljanje potpisa za razrešenje gradonačelnika Zaječara, Velimira Ognjenovića.

Odbornik Skupštine grada Zaječara Dejan Zdravković najavio je na svom Fejsbuk profilu da je krenuo u sakupljanje potpisa za razrešenje gradonačelnika Zaječara, Velimira Ognjenovića.

"40 dana se o pokojniku ne priča loše! O živom pokojniku, Gradonačelniku Velji "fifti-fifti" uvek se pričalo loše! Sa priče, ovog puta delima, prešao sam na sakupljanje potpisa za njegovo razrešenje! 40 dana lagao je Gradsko veće i većinu odbornika da će on obezbediti 400 miliona iz republičkog budžeta kao pomoć! Za ono što je on potpisivao i trošio napamet 2,5 godine??? On predstavlja SNS u Zaječaru??? On koji je bio doktor Džekil do decembra 2015, a sada je mister Hajdn (ili obrnuto) pa se ne seća šta je radio i koliko je kačio na ono što nema!!! Neće mi biti prvi kome organizujem smenu! Sprečen sam za istu akciju 2015. Sad je kraj! Živeo je pokojnik, više neće! (naravno u političkom smislu)", napisao je Dejan Zdravković.

( TV Best)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja