OGLAS KOJI JE DIRNUO SRBIJU: Zrenjaninac je bolestan, ali ne traži mnogo, samo jednu majicu
Foto: Printskrin

Humanitarna akcija

OGLAS KOJI JE DIRNUO SRBIJU: Zrenjaninac je bolestan, ali ne traži mnogo, samo jednu majicu

Srbija -
Srđan je postavio oglas na banderi u kojem moli sve ljude dobre volje da mu doniraju majice i obuću

Nesvakidašnji oglas osvanuo je usred Zrenjanina. To nije oglas ni za izdavanje stana ni za držanje privatnih časova, već je u njemu oglašena skromna molba Srđana Arambašića, koji, zbog svog zdravstvenog stanja, nije u mogućnosti da sebi priušti nijednu pamučnu majicu.

Srđan je postavio oglas na banderi u kojem moli sve ljude dobre volje da mu doniraju majice i obuću. Kao nezaposlena osoba sa invaliditetom i dijabetičar ovaj Zrenjaninac živi u trošnoj kući sa svojim bolesnim roditeljima. Njegova majka je nakon operacije grla je izgubila moć govora, a njegov otac je nakon toga doživeo šlog.

Od države dobija sredstva koja na dnevnom nivou iznose 327 dinara i kaže da za taj novac je u mogućnosti da kupi nešto malo hrane.

"Bolojem od dijabetesa, svaki dan sebi dajem terapiju. Nemam novac za lekove. Imam taman toliko para da svaki dan imam nešto da pojedem i to su krajnje granice mojih mogućnosti”, rekao je Srđan.

Srđan kaže da mu je potrebna pomoć. Zamolili smo ga da nam pokaže u kakvom je stanju njegov dom, da bi ljudi mogli da vide koje su mu stvari neophodne.

Za više informacija pogledajte prilog iz emisije.

http://www.youtube.com/watch?v=mt4SaXTyyDw

Svi koji na neki način žele da pomognu Srđanu mogu se javiti na njegov telefon 064/511-48-84

(BulevarB92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track