OTKLONJEN KVAR: Donji Milanovac dobio struju
Foto: Nemanja Pančić

rešen problem dalekovoda

OTKLONJEN KVAR: Donji Milanovac dobio struju

Srbija -
Prvo je dalekovod u Kapetanskoj ulici koji spaja Majdanpek i Donji Milanovac izbacio noćas, zatim su ga radnici popravili, ali je on opet iskočio tako da su tek večeras uspeli da otklone kvar

DONJI MILANOVAC - Donji Milanovac je dobio struju večeras oko 18 sati, zahvaljujući požrtvovanom radu radnika Elektrodistribucije Majdanpek.

U Majdanpeku je zabeleženo nekoliko kraćih prekida u snabdevanju električnom energijom energijom što je među Majdanpecanima stvorilo strah da može ponovo nastati problem.

Do prekida struje u Donjem Milanovcu je došlo sinoć, ali su radnici Elektrodistribucije uspeli da nameste kvar i puste struju rano jutros, međutim, struja je opet nestala pre pola sata.

- Prvo je dalekovod u Kapetanskoj ulici koji spaja Majdanpek i Donji Milanovac izbacio noćas, osposobili smo ga, ali je pre pola sata ponovo izbacio - kaže Živorad Golubović, direktor majdanpečke Elektrodistribucije.

Radnici ove firme su pošli na teren, ali još nisu uspeli da lociraju kvar.- Naše ekipe su na terenu, kako su mi javili tako je ogroman led na dalekovodima, i samo se nadamo da ovaj dalekovod nije pukao od tolikog leda – dodaje Golubović.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track