POŽAR U VRANJU: Zapalio se nameštaj u stanu, nema povređenih
Foto: Tanja Stamenković

Vatrogasci odmah intervenisali

POŽAR U VRANJU: Zapalio se nameštaj u stanu, nema povređenih

Srbija -

U stambenoj zgradi na Trgu Bratstva i jedinstva u Vranju u ponedeljak uveče došlo je do požara, potvrdio je za Kurir Dragan Tasić načelnik Odeljenja za vanredne situacije.

- Mi smo imali dojavu da na Trgu Bratstva i jedinstva gori stan u zgradi na trećem spratu. Požar je prijavljen u 22 i19 časova . Odmah smo intervenisali. Vatrogasci su brzo izašli na lice mesta, gde su goreli delovi nameštaja. Nema stradalih i povređenih. Vrlo brzo u vrlo kratkom vremenu je izvršena lokalizacija požara i njegovo gašenje. Naša intervencija je završena u 22 i 52 časova. Vatrogasci su izvršili odimljavanje cele zgrade i čitava intervencija je trajala oko 30 minuta – kaže Tasić.

Kako se saznaje , još uvek se ne zna šta je uzrok požara i bliži podaci će biti poznati nakon završenog kompletnog uviđaja. Prema Tasićevim rečima to je u nadležnosti uviđajnih ekipa PU Vranje, a nakon kompletnog uviđaja biće urađena i procena načinjene štete.

Usled velikih hladnoća ovih dana za zagrevanje domaćinstava uključen je i veliki broj grejnih tela što iziskuje dodatnu opreznost građana, kažu nadležni.

(Tekst i Foto: T. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track