SEVALE PESNICE U AUTOBUSU: Nišlija (30) bez karte pretukao kontrolore
Foto: Kurir

Deveti napad u gradskom prevozu

SEVALE PESNICE U AUTOBUSU: Nišlija (30) bez karte pretukao kontrolore

Srbija -
Kontrolorka je od udarca pala na sedišta u autobusu, dok je kontrolor zadobio više udaraca pesnicom u glavu

NIŠ - Mlađi muškarac od oko 30 godina, koji nije imao kartu za prevoz, pretukao je kontrolore Direkcije za javni prevoz grada Niša u autobusu na stanici kod Medoševca. Sukob mladića i kontrolora čim je ušao u autobus. Posle kraće rasprave o tome što nema karticu za prevoz, mladić je u trenutku kada je autobus trebalo da stane na stanici kod Medoševca laktom kontrolorku , a onda i njenog kolegu.

Kontrolorka je od udarca pala na sedišta u autobusu, dok je kontrolor zadobio više udaraca pesnicom u glavu, kažu u Direkciji za javni prevoz.

Brzom akcijom policije napadač je uhvaćen, a kontrolore je Hitna medicinska pomoć prevezla na neurohiruriju gde im je pružena lekarska pomoć. Inače, ovo je deveti napad na kontrolore Direkcije za javni prevoz grada Niša od Nove godine.

"Zahvaljujemo se policiji na brzoj intervenciji, ali apelujemo na sudstvo da sankcioniše ovakve pojave. Nije normalno da ljudi koji rade svoj posao na ovakav način budu fizički zlostavljani i maltretirani", rekao je izvršni direktor Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković.

(Niške vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track