SKANDAL U SPORTSKOM CENTRU VARVARIN: Direktor pretukao čistačicu!

Otvorila bolovanje od straha

SKANDAL U SPORTSKOM CENTRU VARVARIN: Direktor pretukao čistačicu!

Srbija -
Čistačica Branka Stojanović optužila je Gorana Đorđevića Đoru da ju je pijan za presreo u holu hale šakom udario u glavu, a zatim joj prosuo kafu po grudima

VARVARIN - Goran Đorđević Đore (50), direktor Sportskog centra „Temnić“ u Varvarinu i član SPO, u utorak uveče je pretukao čistačicu Branku Stojanović (59).

Pod dejstvom alkohola Đorđević je Branku šakom udario u glavu, a potom joj je prosuo kafu po grudima. Incident se dogodio u holu sportske hale, za vreme porodičnog slavlja koje je priredio zamenik direktora Saša Milenković.

- Sa kolegom sam sedela u holu. Iz sale je naišao direktor. Bio je zakrvavljenih očiju. Otišao je to toaleta i u povratku je nasrnuo na mene. Povikao je „Koga ti zaj... ovde!” Povukao me je za levo rame i šakom udario u lice. Onda je uzeo šolju kafe i prosuo je po meni i oteturao se ka sali - sa suzama u očima priča Branka Stojanović.Branka se u utorak uveče javila dežurnom lekaru Doma zdravlja koji je utvrdio lakše telesne povrede. U sredu i četvrtak je obilazila lekare specijaliste.

- Na levo uvo slabije čujem jer mi je ugrađena bubna opna, a on me je udario baš u levu stranu glave! Javila sam se specijalisti ORL i dobila uput da snimim glavu. Otvoreno mi je bolovanje i plašim se šta će biti kada se budem vratila na posao - priča Branka.

Samo sam je vukao

Đorđević ima svoju verziju incidenta

„Više puta sam upozoravao Branku da očisti WC. Oko 19.50 sam ušao u WC i video da je tamo haos. Gurnuo sam sto i povukao je za prsluk. Sve se to vidi na snimku - objašnjava Đorđević.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track