SPASAO DEVOJKU IZ DUNAVA: Vučević primio hrabrog policajca Nebojšu Janjića
Foto: Tanjug Pt

Prijem u Gradskoj kući

SPASAO DEVOJKU IZ DUNAVA: Vučević primio hrabrog policajca Nebojšu Janjića

Srbija -
Pokazali ste izuzetnu sposobnost, pribranost i hrabrost skočivši u pomoć da pomognete, a tu najplemenitiju stvar, sproveli ste u delo uz timski rad i, u kratkom roku dobro organizovanu akciju, rekao je gradonačelnik

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući komandira novosadske granične policije Nebojšu Janjića, koji je iz Dunava spasao devojku koja je skočila sa Varadinskog mosta.

Prijemu je prisustvovao i načelnik Regionalnog centra Uprave granične policije MUP-a pukovnik Mile Jandrić, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Vučević se tom prilikom zahvalio Janjiću u ime grada Novog Sada na efikasno sprovedenoj akciji spašavanja ljudskog života. "Pokazali ste izuzetnu sposobnost, pribranost i hrabrost skočivši u pomoć da pomognete, a tu najplemenitiju stvar, sproveli ste u delo uz timski rad i, u kratkom roku dobro organizovanu akciju", rekao je Vučević. On je naglasio da "smo svi ponosni na naše policajce i na sve ono što čine kako bi se građani osećali bezbedno i sigurno".

Vučević je naglasio da je prema važećoj Odluci grada Novog Sada, komandir novosadske granične policije Nebojša Janjić svojim radom zaslužio nagradu koju grad od 2013. godine dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate. "Grad će nastaviti da pomaže sve one koji savesno i predano vode računa o bezbednosti građana", istakao je Vučević.Nebojša Janjić je 10. jula, zahvaljujući brzoj reakciji, spasio život dvadesetdvogodišnjoj devojci koja je tog dana skočila sa Varadinskog mosta.Janjić je u dosadašnjoj karijeri imao više uspešno okončanih sličnih intervencija, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track