ODRON NA PUTU ZA VRANJE: Put delimično odblokiran, prolazi se naizmenično
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Prekid u selu Garinje kod Vladičinog Hana

ODRON NA PUTU ZA VRANJE: Put delimično odblokiran, prolazi se naizmenično

Srbija -
Putnički saobraćaj obavlja se alternativnim putnim pravcem - državnim putem od Džepa do Predejana

VRANJE, VLADIČIN HAN - U selu Garinje, opština Vladičin Han, jutros je došlo do odrona većih razmera, pa je saobraćaj u prekidu od 05.45 časova za teretna vozila i autobuse, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Putnički saobraćaj obavlja se alternativnim putnim pravcem - državnim putem od Džepa do Predejana. Ekipe Preduzeća za puteve Vranje rade na raščišćavanju odrona.

Uklonjeni zemlja i kamen, saobraćaj usporen

Nešto posle 8.30 časova uklonjena je veća količina zemlje i kamena sa jedne kolovozne strane na putu između petlji "Predejane" i "Džep", pa se saobraćaj obavlja usporeno, uz naizmenično propuštanje vozila i uz moguće kraće zastoje. Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), u narednim satima očekuje se potpuna normalizacija saobraćaja na ovom delu auto puta.

Sa snegom na kolovozu, uz obaveznu upotrebu zimske opreme,treba računati i na putevima u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Užica, Prijepolja i Nove Varoši.Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj preko Debelog Brda, ka Tari, Kopaoniku, Goču i Crnom Vrhu. Ovoj kategoriji vozila zabranjen je saobraćaj i na svim putevima drugog reda na području Ivanjice i Sjenice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track