U CENTRU VALJEVA: Pala tenda i teško povredila ženu
Foto: Sss

Incident tokom izvođenja radova

U CENTRU VALJEVA: Pala tenda i teško povredila ženu

Srbija -
Do nesreće je došlo kada je radnik Kompresora građevinskom mašinom, dok je skidao satri sloj asfalta, zakačio tendu ispred jedne galerije u blizini zubne ambulante u samom centru Valjeva.

VALJEVO- U centru Valjeva teško je povređena Jasmina Rakić (47) iz tog grada, kada se na nju srušila tenda. Do nesreće je došlo na gradilištu preduzeća “Kompresor” u Karađorđevoj ulici, u delu gde se izvode radovi na rekonstrukciji glavne valjevske ulice.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je radnik “Kompresora” građevinskom mašinom, dok je skidao satri sloj asfalta, zakačio tendu ispred jedne galerije u blizini zubne ambulante u samom centru Valjeva.

Tenda se nakon toga srušila na dva žene koje su stajale ispred galerije. Tom prilikom teže povrede je zadobila Jasmina Rakić, dok je vlasnica galerije ostala nepovređena. Povređena žena je zbrinuta u valjevskoj bolnici, gde su joj lekari konstatovali teške telesne povrede.

Od siline udarca joj je polomljen nos. Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici valjevske policije, a nesreća se dogodila drugog dana izvođenja radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice na potezu od zgrade Višeg suda do raskrsnice sa Dušanovom ulicom.

(S.S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track