(VIDEO) UDES KOD VRANJA: Autobus sleteo s puta pravo u zid kafane
Foto: Youtube Printscreen

Pukla guma, povređen putnik

(VIDEO) UDES KOD VRANJA: Autobus sleteo s puta pravo u zid kafane

Srbija -
VRANJE - Jedna osoba je povređena kada je autobus koji je prevozio putnike na relaciji Vranje-Vranjska banja, kod mesta Suvi Dol sleteo sa puta i udario u kafanu.

U autobusu je bilo osam putnika, a povređeni je prevezen u Zdravstveni centar u Vranju i u toku je dijagnostika. Kako se nezvanično saznaje, autobusu je pukla guma, pa je vozač izgubio kontrolu i udario u ogradni zid kafane. Vozač i ostali putnici samo su pretrpeli psihički strah.

Vozač Saša Nikolić kaže da je na vozilu pukla guma, što je verovatno bio uzrok nesreće.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

- Išao sam iz pravca Vranja za Banju, kada je guma pukla, autobus se zaneo u levo. Pokušao sam da ga zaustavim. Nisam uspeo pre nego što smo udarili u ogradni zid kafane i uleteli u dvorište - kaže Nikolić.

Pošto je izgubio kontrolu nad vozilom, autobus je skrenuo na levu stranu puta. Veća nesreća je izbegnuta tako što je vozač autobusa uspeo da vozilo vrati na sopstvenu traku, ali je pri tome otišao suviše u desno, pa završio u zid kafane. Policija je odmah izašla na lice mesta, i uviđaj je u toku, a očekuje se i dolazak nadležnog tužioca.

Ovaj putni pravac je prohodan, a policija reguliše saobraćaj. Ekipe hitne pomoći su izašle na lice mesta i ukazale pomoć povređenom.

(OKRadio/S.Tasić/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track