(VIDEO) DIREKTOR GAK U NIŠU PRIZNAO: Epidural je privilegija samo za decu naših kolega!
Foto: Pt Yt

Samo za odabrane

(VIDEO) DIREKTOR GAK U NIŠU PRIZNAO: Epidural je privilegija samo za decu naših kolega!

Srbija -
Kad kažem privilegovana, ne mislim na ljude koji su došli i sebi to obezbedili novcem, mislim pre svega na decu naših kolega s kojima radimo svaki dan, rekao je dr Lukić gostujući u emisiji na lokalnoj televiziji

NIŠ - Direktor Ginekološko-akušerske klinike niškog Kliničkog centra dr Bojan Lukić, priznao da je epiduralna anestezija pri porođaju privilegija koja je rezervisana samo za decu njegovih kolega.

"Tačno je da se ponekad to uradi, tačno je da su to uglavnom privilegovana lica. Kad kažem privilegovana, ne mislim na ljude koji su došli i sebi to obezbedili novcem, mislim pre svega na decu naših kolega s kojima radimo svaki dan", rekao je dr Lukić gostujući u emsiji Niške televizije "Dobar dan."

"Pitate me stvari... Ako ste s nekim jeli istu koru hleba 30 godina i on dođe da vas moli za dete, Vi mi kažite kako ćete da poštujete tu priču. A onda onaj koji bi trebalo to da radi, pristane to da radi preko svojih mogućnosti, šta da radimo", pita se dr Lukić.

U nastavku emisije pomenuo je i da epidural košta 12.000 hiljada, poredeći cenu sa odlaskom kod ženskog frizera, ali da i bi u slučaju da anesteziju dobije svako ko želi, u stalni radni odnos trebalo da bude primljeno 7 anesteziologa, što je, prema njegovim rečima, trenutno nemoguće.

http://www.youtube.com/watch?v=52seAL3aORQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track