(VIDEO) ON JE BRUKA ZA POLICIJU Saobraćajac maltretira staricu u NS Policija: Odbila da da dokumenta
Foto: Printscreen

Prelazak na crveno

(VIDEO) ON JE BRUKA ZA POLICIJU Saobraćajac maltretira staricu u NS Policija: Odbila da da dokumenta

Srbija -
Policajac je uhvatio staricu za ruku i grubo je povukao. Do kraja snimka se vidi da je policajac odveo stariju ženu do kola, posle čega su se rastali

NOVI SAD - Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi kako saobraćajni policajac maltretira stariju ženu na ulici.

Prema rečima očevidaca, Novosađanka je prelazila Ulicu Kornelija Stankovića na uglu sa Ulicom Janka Čmelika i dok je bila na pešačkom prelazu upalilo se crveno svetlo.

Kako dalje navode oni su svedočili ovom incidentu, policajac je zaustavio ženu, posle čega je došlo do verbalnog sukoba, a onda i fizičkog.

Policajac je uhvatio staricu za ruku i grubo je povukao. Do kraja snimka se vidi da je policajac odveo stariju ženu do kola, posle čega su se rastali.

Policija: Žena je napravila prekršaj, a nije želela da da lične podatke

S druge strane, u novosadskoj policiji rekli su da će ispitati okolnosti incidenta i utvrditi da li je u postupanju policajca bilo nepravilnosti. Takođe, navode da je policajac ženu zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja.

- Policijski službenik zaustavio je građanku neposredno pošto je prešla kolovoz u trenutku zabrane kretanja za pešake, odnosno za vreme crvenog svetla na semaforu i tako počinila prekršaj iz člana 333. Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Ona je odbila da, u skladu sa zakonom, učini dostupnim lične podatke - kažu u policiji za Radio 021.

http://www.youtube.com/watch?v=PHGgrq8mIGQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track