(VIDEO) ŠTA KAŽU AUSTRALIJANCI O SRBIJI KAD POPIJU: Mnogo možemo da naučimo od Srba
Foto: Jutjub

Šta trezan misli, pijan govori

(VIDEO) ŠTA KAŽU AUSTRALIJANCI O SRBIJI KAD POPIJU: Mnogo možemo da naučimo od Srba

Srbija -
"Da li ste se ikada pitali kako je u Srbiji? Nakon nekoliko pića na našoj terasi u Beogradu, odlučili smo da podelimo sa svima naše mišljenje", napisali su u opisu video snimka

Na Jutjub kanalu "Travel in Our Shoes" postavljen je snimak na kom Australijanci pod utiskom malo alkohola pričaju o Beogradu i Srbiji.

"Da li ste se ikada pitali kako je u Srbiji? Nakon nekoliko pića na našoj terasi u Beogradu, odlučili smo da podelimo sa svima naše mišljenje", napisali su u opisu video snimka.

U samom videu, objašnjavaju kako su vrlo opušteni baš iz razloga jer se nalaze u Srbiji, ali su bili pomalo neprijatno iznenađeni našom železničkom stanicom i očekivali su da će videti i nekoga ko uvlači magarca u voz."Ima neki sopstveni šarm, mada izgleda kao da je pravilo dete od 7 godina sa lego kockicama i isprskalo sa grafitima. Ok, nije toliko loše, ima šarma", rekao je Australijanac i dodao da je malo popio što inače ne radi kod kuće jer je skupo, a ovde je jeftino, a verujte nema alkoholičara koji se vuku naokolo, dodao je.

"Jako je lepo, a ako odete na internet i ukucate Srbija ili Beograd, mogu da vas uplaše neke fotografije i da pomislite zašto bih uopšte posetio ovo mesto. Ali nije tako.Verujte. Ljudi su jako fini i ljubazni, čak nam je konobar juče vratio i veći kusur nego što je trebalo da bi "zaokružio", a ista stvar nam se desila i danas u pekari kada nismo poneli dovoljno novca i samo su nam rekli, "U redu je". Neverovatni ljudi, zaista. Mnogo toga možemo da naučimo od Srba", rekao je.

U nastavku priče rekao je i da zna da je kliše rečenica, ali definitivno ne treba suditi knjizi po njenim koricama. Da kada počnete da pričate sa ljudima, koji uglavnom znaju engleski jezik, osetićete ponos, ali svi su opušteni i mirni, za razliku od Mađarske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track