(VIDEO) VUČIĆ U TEKIJI: Niko neće ostati bez državne pomoći
Foto: Tanjug

Obilazi radove

(VIDEO) VUČIĆ U TEKIJI: Niko neće ostati bez državne pomoći

Srbija -
Imamo još pet kuća u Tekiji, a kada završimo školu u Obrenonovcu i most u Grabovici, možemo da kažemo da smo skoro završili sve bez afera, istakao je premijer
1 / 4 Foto: Tanjug

TEKIJA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Tekiju koja je pretrpela veliku štetu tokom septembarskih poplava i poručio da niko neće ostati bez državne pomoći, te da će ona biti pravično raspoređena.

Tokom razgovora sa meštanima, premijer je najavio da će do Svetog Nikole, 19. decembra još jednom doći da vidi kakva je situacija na tom području.

"Hvala što ste nasmejani i vedri i što ne kukate", rekao im je Vučić.On se interesovao kako teku radovi na obnovi kuća u tom mestu, infrastrukture i tom prilikom rekao da je upoznat da nisu svi dobili istu količinu pomoći.

Podsetio je da su on i ministri iz ličnih sredstava obezbedili 637 kućnih aparata za Tekiju i druga mesta postradala u majskim poplavama u tom delu Srbije i pozvao lokalnu zajednicu da napravi precizan spisak i da kontroliše njihovu raspodelu.

On će, dodao je, lično kontrolisati te izveštaje, jer, ponovio je, pomoć mora biti pravično raspoređena.Izgradnja pet novih kuća nije još počela, objasnio je, zato što će one biti građene u nizu i gradiće se istovremeno.

http://www.youtube.com/watch?v=9aY4BzP71Kg
http://www.youtube.com/watch?v=hyfEmxqv6Aw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track