ZAJEČAR: Asfaltiranje ulice Nikole Pašića
Foto: Tv Best

Radovi u toku

ZAJEČAR: Asfaltiranje ulice Nikole Pašića

Srbija -
Glavna saobraćajnica u gradu biće urađena do nadvožnjaka, tako da će ulica Nikole Pašića biti ponos Zaječara sa novom rasvetom i novim drvoredom. Radovi se izvode vrlo brzo, kako bi građani mogli da završavaju nesmetano svoje obaveze u ovom delu grada, rekao je gradonačelnik Zaječara

ZAJEČAR - Nastavljaju se radovi na uređenju zaječarske infrastrukture, a ulica Nikole Pašića asfaltirana je u dužini od 200 metara i širine 7 metara.

Za asfaltiranje glavne ulice u Zaječaru utrošeno je 220 tona asfalta, dok će do kraja dana biti urađen i završni sloj asfalta, kada će biti utrošeno još 130 tona. Izvođač radova u ulici Nikole Pašića je firma “Ratko Mitrović”iz Beograda.

"Glavna saobraćajnica u gradu biće urađena do nadvožnjaka, tako da će ulica Nikole Pašića biti ponos Zaječara sa novom rasvetom i novim drvoredom. Radovi se izvode vrlo brzo, kako bi građani mogli da završavaju nesmetano svoje obaveze u ovom delu grada", rekao je Velimir Ognjenović, gradonačelnik Zaječara.

Prema najavama gradonačelnika, radovi na pomenutoj deonici biće završeni izgradnjom i kompletne saobraćajnice i kružnog toka u naselju “Dva brata”.

Paraleno sa ulicom Nikole Pašića, radovi na zameni vodovodnih cevi se odvijaju i u ulici Svetozara Markovića u Zaječaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track