ZAJEČAR JEDNOGLASNO: Plate funkcionera manje, interes porodilja i dece na prvom mestu!

Skupština grada

ZAJEČAR JEDNOGLASNO: Plate funkcionera manje, interes porodilja i dece na prvom mestu!

Srbija -
Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prihvatio je kritiku Saše Mirkovića i u roku od 48 sati krenuo u racionalizaciju radnih mesta

Na inicijativu predsednika Skupstine grada Zaječara Saše Mirkovića na Skupštine grada Zaječara održanoj 19. januara zatražio od gradonačelnika Velimira Ognjenovića i gradskog veća da se povuče predlog o smanjenju naknada porodiljama za prvo, drugo i treće dete. To je na kraju i urađeno.

Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prihvatio je kritiku Saše Mirkovića i u roku od 48 sati krenuo u racionalizaciju radnih mesta. U gradu na Timoku krenulo se od uprave i javnih ustanova i preduzeća i u toku je i smanjenje kojeficijenta zarada počevši od gradonačelnika i njegovih najbližih saradnika pa na dalje. Na danas održanoj sednici gradskog veća ovaj predlog o racionalizaciji je jednoglasno usvojen,a rok za sprovođenje racionalizacije je 31. janur 2015. godine.

Očekuju se uštede na godišnjem nivou koje će biti dovljenje za redovnu isplatu porodilja i za održivost besplatnih vrtica, rekao je gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenvić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track