Više zadovoljstva

Vežbe za žešći seks

Sex

Autor:

Jedna od vežbi su čučnjevi sa kolenima okrenutim prema napolje, spojenih peta ili izbacivanje noge u stojećem položaju dok se držite za stolicu zbog bolje ravnoteže

seks,

Ako želite bolji seksualni život i mislite da niste dovoljno gipki ili snažni, možda je vreme da probate vežbe inspirirane knjigom 'Pedeset nijansi siva'.

Kolumnistkinja Rubi Varington isprobala je zavodljive vežbe koje su inspirirane hit knjigom i zaključila da su zabavne, ali i svakako dobre za telo.

Vežbe za bolju pokretljivost i gipkost osmislila je Kristen Džejms nakon što su se njene klijentkinje koje su pročitale knjigu pitale kako su moguće takve seksi scene i poze u krevetu.

Vežbe su dobile i seksi nazive, a namenjene su boljoj gipkosti i kvalitetnijem seksualnom životu.

Jedna od vežbi su čučnjevi sa kolenima okrenutim prema napolje, spojenih peta ili izbacivanje noge u stojećem položaju dok se držite za stolicu zbog bolje ravnoteže. Tu je i vežba za čvršću zadnjicu i bedra u kojoj treba ležati na leđima i podizati guzu, a istovremeno među nogama držati malu loptu i stiskati je kolenima.

Neka istraživanja do sada pokazala su da ljudi koji redovno vežbaju više uživaju u seksu i imaju više samopouzdanja u krevetu. Takođe se pokazalo da žene u periodu od 42 do 46 godina koje redovno vežbaju češće doživljavaju orgazme.

Jedno drugo istraživanje na Harvardu pokazalo je da muškarci koji svakodnevno vežbaju oko pola sata imaju 30 posto manje problema sa erekcijom.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (11)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ZK

  ZK

  Desno , levo ,gore , dole ....

  9 Odgovori 
 • nesa zmaj

  nesa zmaj

  Hm ma ja bih to...provereno...proverio...

  9 Odgovori 
 • nesa zmaj

  nesa zmaj

  Pa nista ajmo ceo portal i svi na njemu i jedan í dva...i tri í cetiri...i jedan i dva...

  8 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ZK

  ZK

  E danas cuh , pitao jedan deda gde ima da se kupi ta africka sljiva . Rekli mu u apoteci.. On otisao i trazio tri sadnice...

  6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hvala Čileu što su odbili da igraju utakmicu sa tzv. reprezentacijom Kosova Ivica Dačić šef diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!