(VIDEO) Bivši dečko ju je vređao zbog debljine, pa je odlučila da okrene novi list... I SMRŠA 60 KG!
Foto: Youtube Printscreen

Odlučnost

(VIDEO) Bivši dečko ju je vređao zbog debljine, pa je odlučila da okrene novi list... I SMRŠA 60 KG!

Žena -

Mlada majka iz Pensilvanije odlučila je da se osveti bivšem dečku koji ju je vređao zbog viška kilograma, te je odlučila da okrene novi list.

Alvina Rajn je u jednom trenutku imala preko 120 kilograma! Kako je sama rekla, bila je toliko debela da je odeću kupovala na muškom odeljenju, jer nije mogla da stane u žensku odeću najvećih brojeva. Kada ju je tadašnji dečko nazvao "debelim smećem" odlučila je da se ne sažaljeva, već da uhvati kormilo i promeni svoj život. Prva stavka je bio raskid sa pomenutim partnerom.

"Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim, jer sam bezvredna, ružna i da nikada neću smršati, koliko god se trudila. Nazivao me svakojakim pogrdnim imenima. Godinama sam trpela verbalno nasilje, a onda sam shvatila da više ne mogu tako i da moram da prekinem zatrovanu vezu", rekla je Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Do tog trenutka Alvina je utehu tražila u hrani. Dnevno je unosila čak 5.000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane i nebrojenorickalica.

"Imala sam visok pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade panike..."

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track