Ljubav pobeđuje sve

(VIDEO, FOTO) SRPSKA MISICA VODI BORBU ZA ŽIVOT Potez njenog supruga će vas RASPLAKATI! NEPROCENJIVO

Stars -

Bivša misica Dijana Milojković (28) privukla je pažnju kada je pre dve godine na takmičenju u Bejrutu osvojila dve titule: mis Evrope i mis sporta.

Misica se u međuvremenu udala, promenila prezime u Karić, a danas vodi tešku bitku sa rakom. Dijana je rešila da progovori o teškoj bolesti i svoja iskustva podeli sa javnošću. Ona je pokrenula blog u kojem će pisati o borbi sa karcinomom. Za početak je objavila video snimak na Instagramu gde je priznala da boluje od raka.

"Borba je za sada uspešna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići", rekla je Dijana.

"Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama, u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe", napisala je bivša misica u svom blogu.

Veliku podršku pruža joj suprug Stefan Karić, a iz ljubav prema oboleloj supruzi rešio je da obrije glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose.

"Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga!, napisala je Dijana na svom Instagram profilu u opisu slike. Svakodnevno nailazi na divljenje pratioca koji joj takođe pružaju i veliku podršku.

Dijana danas nosi periku, ali nema problem da pokaže kako izgleda bez nje. Stefan je još jednim gestom izrazio ljubav prema svojoj ženi. On je istetovirao Dijanin lik na telu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track