(VIDEO) POTRESNO Brazilac srpskog porekla oplakuje prijatelja: Brate, zauvek ću te voleti
Foto: Saša Pavlić

Šokiran avio-tragedijom

(VIDEO) POTRESNO Brazilac srpskog porekla oplakuje prijatelja: Brate, zauvek ću te voleti

Fudbal -

Bivši omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Lijanko Vojnović ne može da se pomiri s činjenicom da je među stradalim fudbalerima Šapekoensea u avio nesreći i njegov nekadašnji cimer Mateus Karamel.

Njih dvojica su zajedno nastupali tokom boravka u Sao Paolu, bili su veliki prijatelji, čak i nakon što su im se putevi razdvojili često su se čuli, a po Lijankovim rečima u ovoj tragediji kao da je izgubio člana porodice.

- U šoku sam. Mateus je sjajan čovek, koji se čvrsto borio za svoj san. Bio mi je kao brat, uvek veseo, srećan zbog toga što radi ono što voli i ima priliku da se bori za svoj san. Često smo se čuli telefonom, ne mogu da poverujem u ono što se dogodilo - tužnim glasom je za Kurir istakao Lijanko.

Nesuđeni reprezentativac Srbije, koji je za "orliće" odigrao jedan meč, pa se vratio brazilskom dresu, Kuriru je poslao zajedničku fotogreafiju s poginulim cimerom iz Sao Paolu.

- Pitam se da li on sad zna koliko plačem, koliko će mi nedostajati. Voleću te zauvek. Od sada će cela moja karijera biti posvećena tebi - jecajući je završio Vojnović.

Lijanko se i na društvenim mrežama oprostio od Karamela potresnim rečima: "Ovako želim da te se zauvek sećam, brate! Zauvek ću te voleti!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track