(VIDEO) KRVOPROLIĆE ŠOKIRALO ZAGREB: Nožem iskasapio bivšu devojku (18) u autu!
Foto: Printscreen YouTube/Index.hr

Strašan zločin

(VIDEO) KRVOPROLIĆE ŠOKIRALO ZAGREB: Nožem iskasapio bivšu devojku (18) u autu!

Hrvatska -

Zločin koji je zaprepastio Hrvatsku dogodio se sinoć oko 22 sata u ulici Trg Volovčica, a masakrirano telo mlade Kristine K. našli su prolaznici.

Glavni osumnjičeni je njen bivši momak David K. (19), sin poznatog zagrebačkog ugostitelja, koji je još tokom uviđaja pretio okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih sve tužiti ako mu objave fotografiju! Policija ga je brzo uhapsila.

David K. je od ranije poznat policiji, a pažnju javnosti privukao je poslednji put u aprilu prošle godine, kada je autom pregazio oca (72) osmoro dece koji je, istini za volju, pretrčavao na crveno, i ubio ga. Očajna devojčina majka uverena je da je on ubio njenu ćerku, a zagrebački inspektori sklapaju kockice šta se tokom večeri tačno događalo između dvoje bivših ljubavnika.

Foto: Printscreen YouTube/Index.hr
Foto: Printscreen YouTube/Index.hr

"David K. je pretio mojoj ćerki. Vodili su krivični postupak. Prošle godine joj je 27. novembra razbio auto. Uzet joj je "samsung galaksi". Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Glavu mogu da stavim na panj da mi je ćerku ubio David K. Stalno su pretili da imaju novca i da će sve uraditi. Evo, vidite kako se to sad sve završilo. On će tek u junu napuniti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV Policijskoj stanici", izjadala se novinarima nesrećna majka.

Foto: Printscreen YouTube/Index.hr
Foto: Printscreen YouTube/Index.hr

"Motiv ubistva? Ne znam. Otišla sam u noćnu smenu. Radim u 'Dukatu'. Zvao me bivši muž i rekao da ga je zvao komšija, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Došla sam odmah. David K. je to uradio. Bili su pre par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. S njim stalno ima problema. Misli da može sve i svašta ako mu tata ima para. Moja ćerka je u martu trebalo da napuni 19 godina. Ne mogu da verujem da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?!", kukala je majka ubijene Kristine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track