(VIDEO) SODOMA I GOMORA U BRITANIJI: Saradnik Tonija Blera šmrče kokain, orgija sa dve prostitutke!
Foto: Printscreen Yt

Šok

(VIDEO) SODOMA I GOMORA U BRITANIJI: Saradnik Tonija Blera šmrče kokain, orgija sa dve prostitutke!

Planeta -
Zamenik šefa Gornjeg doma parlamenta Džon Sjuel (69) orgijao u Londonu. Zbog afere podneo ostavku

LONDON - Britanski lord Džon Sjuel (69), zamenik predsednika Gornjeg doma parlamenta i saradnik Tonija Blera, uhvaćen je kako šmrče kokain s prostitutkama, što predstavlja još jedan u nizu skandala uglednih Britanaca „plave krvi“ koji je obrukao tu ostrvsku zemlju.Ekskluzivne snimke na kojima lord go do pojasa pipa razgolićene, pomahnitale žene držeći cevčicu za drogu u nosu objavio je britanski tabloid San.

Na njima se vidi i kako Sjuel sa stola u svom stanu u londonskom Dolfin skveru ušmrkava velike količine belog praha. Da sve bude skandaloznije, neposredno pre nego što je počeo da se drogira, lord je pred kamerom okrenuo fotografiju svoje supruge Dženifer Sjuel tako da ga ona „ne gleda“ . Čim je afera obelodanjena, Sjuel je podneo ostavku.

Lord Džon Sjuel, foto printscreen The Sun
Lord Džon Sjuel, foto printscreen The Sun

Skandalozni video prikazuje uglednog parlamentarca kako se mazi i skida sa dve prostitutke. U jednom trenutku, nakon ušmrkavanja kokaina, njemu je cevčica za drogu ostala u nosu, da bi potom pao na kolena pred razgolićenom ženom i rekao joj: „Samo hoću da me zavedete .“

Nakon toga ponovo ušmrkava beli prah, a u kadru se vidi i kako u drugoj ruci drži novčanicu od pet britanskih funti, kao i svoj venčani prsten.

"A to je dobra kombinacija", naglašava on, dok se njegove družbenice osmehuju u pozadini, i dodaje da bi bilo lepo da dođu kod njega na večeru u Dom lordova.Inače, ironija je da je skandal s lordom Sjuelom usledio samo nekoliko dana nakon što je on za Hafington post izjavio kako javne ličnosti moraju da vode računa da ne budu deo skandala. Njegov slučaj pokrenuo je raspravu u Britanskom parlamentu o pravilima ponašanja članova te ugledne institucije.

O Sjuelu- u politiku zvanično ulazi 1996, kad su laburisti došli na vlast- na mesto mlađeg ministra u škotskom kabinetu postavio ga je Toni Bler- oženjen je i ima dvoje svoje i dvoje usvojene dece- njegova supruga Dženifer radi kao sekretar na univerzitetu Daram- kao zamenik predsednika Gornjeg doma parlamenta Džon Sjuel zarađuje 119.454 evra mesečno

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track