(VIDEO) OBRAČUN NA VOŽDOVCU: Narko-diler raznet bombom u autu! Već preživeo dva pokušaja ubistva!
Foto: Marina Lopičić

Vozilo eksplodiralo u pokretu

(VIDEO) OBRAČUN NA VOŽDOVCU: Narko-diler raznet bombom u autu! Već preživeo dva pokušaja ubistva!

Crna Hronika -

Na Voždovcu, na uglu ulica Jovana Bjelića i Zaplanjske, jutros oko 10.30 sati eksplodirao je automobil sitroen pikaso u pokretu, a teže je povređen vozač automobila Ivan Ć (38), od ranije poznat policiji.

1 / 10 Foto: Kurir TV

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama, automobil je raznet podmetnutom bombom na daljinsko aktiviranje, a meta je bio muškarac, više puta privođen u vezi sa drogom, čije je ubistvo već pokušano dvaput - prvi put automobilom-bombom marke audi A2, a prethodno u maju 2004. godine kada su u naselju Braće Jerković, ispred zagrade u kojoj je živeo, na njega sa 4 hica pucala dvojica mladića iz automobila opel vektra u pokretu.

Kao razlog napada tada se nezvanično pominjao posao sa poker aparatima, dugovima i drogom.

(KURIR TV) UŽIVO EKSPLOZIJA NA VOŽDOVCU Raznet auto u pokretu, povređen narko-diler i 2 prolaznika

Na prvom video-snimku s lica mesta vidi se muškarac u crnoj jakni, patikama i farmerkama kako leži na trotoaru, dvadesetak metara od automobila u plamenu. On je sa teškim povredama privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar.

Ime Ivana Ć. spominjano je u policijskoj akciji Grom 2014. godine,. kada su pripadnici Interventne brigade pretresli njegov stan u potrazi za oružjem i narkoticima. Podsetimo, u akciji „Grom“, policija je pretresla 28 lokacija, među kojima i kuće Dragoslava Kosmajca i njegovog sina, kao i Aleksandra Vavića.

Povređeni muškarac u teškom stanju, u toku operacija

Muškarac povređen u eksploziji automobila na Voždovcu zbrinut je u Urgentnom centru, u toku je operacija i nalazi se u teškom stanju, rečeno je Tanjugu u toj ustanovi. On je zadobio povrede leve ruke, a posle eksplozije u Urgentni centar je dovezen privatnim automobilom.

AKCIJA GROM 1: Pretreseno 1.165 adresa, najveći narko bosovi pali u Novom Beogradu i Rakovici

AKCIJA GROM: Ovako je policija hapsila narko dilere po Srbiji (VIDEO)

BONUS VIDEO:

KURIR TV Sva ubistva u Srbiji u januaru 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track