(VIDEO) ŠKOLA STRAVE U SLAVONSKOM BRODU: Dečak ubo druga nožem u rebra zbog devojke!
Foto: Printscreen YouTube

Čovek pošalje dete u školu

(VIDEO) ŠKOLA STRAVE U SLAVONSKOM BRODU: Dečak ubo druga nožem u rebra zbog devojke!

Hrvatska -

Dvojica učenika jedne srednje škole u Slavonskom Brodu nemilosrdno su se tukla u školskom hodniku, a zatim je jedan nožem ubo u rebra drugog.

Tuča je izbila u školskom hodniku u četvrtak oko 11.25 sati. Dečaci su počeli da guraju i vuku jedan drugog, a onda su se zahuktali i pljuštali su šamari, sevale pesnice, počelo je šutiranje. Jedan je pao na pod, ali brzo se podigao. Drugi učenici su sve to snimali, pa je video preplavio društvene mreže.

Mada su ih drugi učenici upozoravali da prestanu, nisu stali i tuču su nastavili i ispred škole dok jedan nije potegao nož i ubo drugog. Lekari kažu da rane nisu opasne po život, ali su ipak zadržali u bolnici ubodenog dečaka. Reagovala je i policija.

"Dobili smo dojavu u četvrtak da je došlo do tuče između dvojice maloletnika. Policajci su izašli na tren i obavili su uviđaj. Sledi izveštaj Državnom pravobranilaštvu za omladine i Centru za socijalnu brigu", rekla je Kata Nujić, portparolka PU Brodsko-posavske, ne iznoseći detalje.

TUČA SE DESILA U INDUSTRIJSKO-ZANATSKOJ ŠKOLI

Portal SBplus saznaje da su se potukli učenici trećeg razreda Industrijsko-zanatske škole. Prvo su se potukli u hodniku škole navodno zbog devojke, dok je - prema pričanju njihovih školskih drugova - do ubadanja došlo izvan zgrade škole. Drugi đaci pričaju da je mlađi učenik ubo starijeg. Prema pričanju učenika, njihov mlađi kolega ubo je starijeg.

(24sata.hr/SBplus)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track