(VIDEO) ZATVORENICI SPASLI POLICAJCA OD ROBIJAŠA: Hteo da zadavi čuvara reda peškirom
Foto: Printscreen Youtube

Makljaža sa srećnim krajem

(VIDEO) ZATVORENICI SPASLI POLICAJCA OD ROBIJAŠA: Hteo da zadavi čuvara reda peškirom

Planeta -

Zatvorenika na Floridi koji je napao čuvara i pokušao da ga zadavi peškirom savladali su ostali zatvorenici koji su uskočili i tako spasli život policajcu.

Sigurnosne kamere u zatvoru Falkenburg road u Tampi uhvatile su trenutak kad je Kiondre Zakeri (22) pokušao da zadavi zatvorskog čuvara D. Hernandeza koji ga ničim nije izazvao na napad. Incident se dogodio ovog utorka, piše Dejli mejl.

Na snimku se vidi kako Zakeri obmotava peškir oko vrata 31-godišnjeg čuvara, a sve se dogodilo pred 72 drugih zatvorenika u pretrpanom zatvoru.Hernandez se borio s Zakerijem pre nego što je uspeo da pobegne od njegovog stiska. Zakeri je zatim pokušao da ga udari, a onda su uskočili drugi zatvorenici i savladali ga. Pomogli su čuvaru Hernandezu i držali napadača dok nije stigla pomoć.

Zakeri je zatvorsku kaznu služio zbog pljačke. Zbog ovog se napada dodatno tereti, a premešten je i u samicu. Lokalni šerif saopštio je da su zatvorenici spasli čuvara od ozbiljnih povreda.

"Zbog profesionalnog ponašanja i poštovanja pravila prema zatvorenicima, oni su pomogli čuvaru i sprečili teške povrede", saopšteno je iz zatvora.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track