Prikaži najnovije vesti
Vidoje Ristović, Katarina Radivojević, raskinuli, sin Viktora Ristovića, Miša Gr

Vidoje Ristović otkačio Katarinu Radivojević

Stars 8

Dobila korpu! Vidoje Ristović, sin čuvenog antikvara Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, raskinuo je višemesečnu vezu sa Katarinom Radivojević i pomirio se sa suprugom! Kako navode Kurirovi dobro obavešteni izvori, diplomirani istoričar umetnosti nedavno je glumici saopštio svoju odluku.

Dobila korpu!
Vidoje Ristović, sin čuvenog antikvara Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, raskinuo je višemesečnu vezu sa Katarinom Radivojević i pomirio se sa suprugom! Kako navode Kurirovi dobro obavešteni izvori, diplomirani istoričar umetnosti nedavno je glumici saopštio svoju odluku.

- Vidoje je napokon shvatio da mu je žena mnogo bitnija od ljubavnice - tvrdi sagovornik Kurira i dodaje:
- Rešio je da se pomiri sa suprugom, sa kojom se posvađao zbog Katarine.

Radivojevićki nije bilo nimalo svejedno kad joj je on saopštio svoju odluku. Ipak, ispoštovala je njegovu želju i povukla se iz veze, koja je započeta u proleće prošle godine.

Kurir je već pisao da su Vidoje i Katarina jedno vreme krili svoju vezu. Dok je ona boravila u Americi, on joj je odlazio u posete. Kada je ostavio ženu, počeli su zajedno da izlaze u grad, a u septembru su viđani kako se ljube i drže za ruke u kafiću „Soho“ u beogradskoj Ulici Strahinjića bana.

(M. V.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir