Vidovnjaci uzeli 1,2 miliona evra!

Zaradili na tuđoj muci

Vidovnjaci uzeli 1,2 miliona evra!

Crna Hronika -
Protiv Krce i Vidovite Sonje policija podnela krivične prijave zbog sumnje da su lagali očajnike da će ih izlečiti i skinuti im crnu magiju

SMEDEREVO - Opasni prevaranti!Protiv Branivoja T. (53) zvanog Krca iz Selevca i Bosiljke S. (49) zvane Vidovita Sonja iz Smedereva podnete su prijave zbog sumnje da su utajili porez, bavili se nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom! Branivoje je, kao vlasnik „Agencije Krca“, kako se sumnja, od 2005. zaradio 1,1 milion evra, a državi nije platio ni dinara poreza na prihod.- On je lagao ljude da će im rešiti zdravstvene i porodične probleme i tvrdio da može da otkrije bolest i pomogne u izlečenju tako što će na osnovu godine rođenja otkloniti zlo nasleđeno od predaka. Očajnici su mu davali i poslednje pare nadajući se da će im pomoći, ali kad su videli da njihova muka ne nestaje, prijavili su ga - kažu u policiji.Bosiljka S., vlasnica agencije za izradu horoskopa „Beli anđeo“, osumnjičena je da se od 2007. godine bavila istim poslom.- Ona je žrtvama tvrdila da će bioenergijom na daljinu, amajlijama, brojanicama i molitvenicima rešiti sve zdravstvene probleme. Kupovala je i štampala amajlije za pet do 50 dinara, a prodavala ih za 1.500 do 25.600! Na taj način je uzela oko 100.000 evra, odnosno 10.342.789 dinara - priča naš sagovornik.Bosiljka je ubeđivala ljude da je isceliteljsku moć dobila od Majke Božje, koja ju je posetila u snu.

Vidovita Sonja se oglašavala u medijima
Vidovita Sonja se oglašavala u medijima

Šta su obećavali

♦ energijom „podižu nepokretne“♦ leče fizičke probleme na daljinu♦ leče psihičke probleme na daljinu♦ skidaju crnu magiju♦ vraćaju mir u kućuKako je Goran Bregović „osetio strujanje“Bosiljka S. je svoje natprirodne moći oglašavala u časopisima „Magična Zona“ i „Magično bilje“, gde su objavljivani i intervjui s njom.- Tako je u jednom razgovoru u časopisu „Magična zona“ Bosiljka rekla da je tokom televizijskog gostovanja uživo energijom poremetila rad elektroinstalacija! Tvrdila je i da je Goran Bregović, koji se tada nalazio u studiju, osetio neko čudno strujanje kroz telo - pisalo je u istom tekstu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track