Zaradili na tuđoj muci

Vidovnjaci uzeli 1,2 miliona evra!

Crna Hronika

Autor:

Protiv Krce i Vidovite Sonje policija podnela krivične prijave zbog sumnje da su lagali očajnike da će ih izlečiti i skinuti im crnu magiju

vidovnjaci,

SMEDEREVO - Opasni prevaranti!
Protiv Branivoja T. (53) zvanog Krca iz Selevca i Bosiljke S. (49) zvane Vidovita Sonja iz Smedereva podnete su prijave zbog sumnje da su utajili porez, bavili se nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom! Branivoje je, kao vlasnik „Agencije Krca“, kako se sumnja, od 2005. zaradio 1,1 milion evra, a državi nije platio ni dinara poreza na prihod.

- On je lagao ljude da će im rešiti zdravstvene i porodične probleme i tvrdio da može da otkrije bolest i pomogne u izlečenju tako što će na osnovu godine rođenja otkloniti zlo nasleđeno od predaka. Očajnici su mu davali i poslednje pare nadajući se da će im pomoći, ali kad su videli da njihova muka ne nestaje, prijavili su ga - kažu u policiji.

Bosiljka S., vlasnica agencije za izradu horoskopa „Beli anđeo“, osumnjičena je da se od 2007. godine bavila istim poslom.

- Ona je žrtvama tvrdila da će bioenergijom na daljinu, amajlijama, brojanicama i molitvenicima rešiti sve zdravstvene probleme. Kupovala je i štampala amajlije za pet do 50 dinara, a prodavala ih za 1.500 do 25.600! Na taj način je uzela oko 100.000 evra, odnosno 10.342.789 dinara - priča naš sagovornik.

Bosiljka je ubeđivala ljude da je isceliteljsku moć dobila od Majke Božje, koja ju je posetila u snu.

Vidovita Sonja se oglašavala u medijima zoom Vidovita Sonja se oglašavala u medijima

Šta su obećavali

♦ energijom „podižu nepokretne“
♦ leče fizičke probleme na daljinu
♦ leče psihičke probleme na daljinu
♦ skidaju crnu magiju
♦ vraćaju mir u kuću

Kako je Goran Bregović „osetio strujanje“

Bosiljka S. je svoje natprirodne moći oglašavala u časopisima „Magična Zona“ i „Magično bilje“, gde su objavljivani i intervjui s njom.

- Tako je u jednom razgovoru u časopisu „Magična zona“ Bosiljka rekla da je tokom televizijskog gostovanja uživo energijom poremetila rad elektroinstalacija! Tvrdila je i da je Goran Bregović, koji se tada nalazio u studiju, osetio neko čudno strujanje kroz telo - pisalo je u istom tekstu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikolićevi lapsusi uveseljavaju ljude, ali bar nisu opasni kao neke druge stvari koje dolaze od predsednika Jelena Milić, direktorka CEAS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!