VIŠE OD PRIJATELJSTVA: Brenin sin i Aleksandra Prijović u vezi
Foto: Fejsbuk

Nova ljubav

VIŠE OD PRIJATELJSTVA: Brenin sin i Aleksandra Prijović u vezi

Stars -
Pevačica Aleksandra Prijović brzo je prebolela vezu sa Amarom Jašarspahićem i uplovila u novu romansu sa tri godine mlađim Viktorom Živojinovićem

Pevačica Aleksandra Prijović (18) brzo je prebolela vezu sa Amarom Jašarspahićem (23) i uplovila u novu romansu, i to sa sinom Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem (15).

Naime, Viktor je u četvrtak uveče samo zbog pevačice došao na snimanje novogodišnjeg programa „Grand produkcije“, a sve vreme je pogledom pratio pevačicu, dok su u pauzama prisno razgovarali.

"Aleksandra i Viktor se poznaju već duže vreme i zaista su u početku bili dobri prijatelji. Međutim, to prijateljstvo je preraslo u ljubav, te su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu. Sve češće su počeli da se viđaju i druže i zaista imaju poverenje jedno u drugo, a Viktoru je jako drago što njegova mama Lepa Brena ima izuzetno lepo mišljenje o Aleksandri i veoma joj je draga. Ipak, oni ne žele da u javnosti pričaju o ovome, ali ste mogli da vidite na snimanju novogodišnjeg programa „Grand“ produkcije koliko su bliski bili. Pa on je tamo otišao samo zbog nje", izjavio je izvor blizak ovom paru.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Inače, Viktor i Aleksandra su se na snimanju sve vreme zaljubljeno gledali, razgovarali, a Brenin sin je u jednom trenutku svojoj dragoj pokazivao sadržaje iz svog telefona.

Da je srećno zaljubljena Aleksandra je potvrdila na društvenoj mreži Fejsbuk kada je stavila status: „Ja imam najboljeg momka na svetu“, koji je nakon snimanja obrisala, dok na naše pitanje o vezi sa Viktorom nije otkrivala detalje.

"Ja Viktora dugo poznajem. Mnogo se lepo družim i sa njim, ali i sa njegovim bratom Stefanom", bilo je sve što je rekla Prijovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track