Prikaži najnovije vesti
razvod, putin, vladimir, ljudmila

Vladimir Putin demantovao da se razvodi

Planeta 33

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila pojavili su se zajedno u javnosti demantujući glasine o razvodu.

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila pojavili su se zajedno u javnosti demantujući glasine o razvodu.

Na video snimku objavljenom na sajtu vlade par je prikazan kako odgovara na pitanja anketara koji ih je posetio u rezidenciji izvan Moskve u sklopu nacionalnog popisa stanovništva.

Putin, koji se 2008. godine povukao sa mesta predsednika i postao premijer, oženjen je Ljudmilom, bivšom stjuardesom, od 1983. godine i imaju dve ćerke.

Putinovi se veoma retko pojavljuju u javnosti zajedno što je navelo medije da objave da su se oni tajno razveli i da ruski premijer planira da oženi gimnastičarku olimpijsku šampionku Alinu Kabajevu.

Manje od mesec dana pre nego što će se povući sa mesta predsednika, Putin je odbacio glasine i poručio novinarima da svoje "noseve" drže dalje od njegovog privatnog života.

Putinov portparol Dmitri Peskov rekao je Rojtersu da su glasine o razvodu gluposti i da je razlog što se par retko pojavljuje u javnosti preopterećnost premijera poslom.

Putinov privatni život potpuno je sakriven od javnosti, ruski mediji skoro nikada ne pišu o tome, i kao premijer on nije prema protokolu obavezan da svoju suprugu vodi na međunarodne skupove.

Prošlog meseca Ruska pravoslavna crkva odbacila je glasine koje su se pojavile na internetu da se Putinova supruga zamonašila i da ju je lično ruski patrijarh postavio za igumaniju jednog od ruskih manastira.
 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 2 komentara