VOJIN ISPROZIVAO CECU: Arkanov sin predvideo scenario pomena ocu, a evo šta je pogodio...
Foto: Nemanja Pančić I Printscreen FB

VOJIN ISPROZIVAO CECU: Arkanov sin predvideo scenario pomena ocu, a evo šta je pogodio...

Stars -
Vojin Ražnatović, sina pokojnog Željka Ražnatovića, dan uoči 16 godina od smrti njegovog oca, na Fejsbuku je isprozivao Svetlanu Cecu Ražnatović i njenu decu Veljka i Anastasiju.

Naime, Vojin je u statusu napisao da se unapred zna kako će se pevačica i njena deca ponašati na groblju i da je to već unapred smišljen scenario.

"Evo šta tačno možemo da očekujemo od ŽITORAĐE TEATRA: - Ceca će se pojaviti na groblju kao i svake godine sa celokupnim južnim cirkusom gde će pred kamerama i dalje uspešno obavljati ulogu napaćene udovice.- Anastasija će opet napisati neku dirljivu pesmu tipa "Gde je moj tata" ili "I miss you Daddy" (što je potpuno razumljivo jer je drugačije kada ti otac pukne dva šamara, a ne dečko).- Veljko će se pojaviti sa gipsom na ruci, ali ga to neće zaustaviti da ljubazno služi kolače sa drugom rukom.- Ceca ce dati izjavu nekom popularnom portalu kako će Željko uvek biti ljubav njenog života.- Pelević će se pojaviti u nadi da će ga neko slikati da bi u predstojećim izborima sakupio više od pet glasova.

Sutra je tacno 16 godina od ubistva mog oca. Evo sta tacno mozemo da ocekujemo od ZITORADJE TEATRA: (Spoiler alert)-...

Posted by Vojin Ražnatovic on четвртак 14. јануар 2016.

Evo šta je pogodio i kako je prošao pomen Željka Ražnatovića:

- Ceca se pojavila na groblju zajedno sa Veljkom i Anastasijom, a pomenu su prisustvovali i pevačicina sestra Lidija Ocokoljić s mužem.

- Anastasija nije na društvenoj mreži postavila dirljivu pesmu, ali je na Instagramu promenila glavnu sliku na kojoj je u zagrljaju oca.

- Veljko se nije pojavio sa gipsom na ruci, ali jeste postavio posluženje.

Kurir
Kurir

- Ceca i deca, posle pomena, bez izjave medijima napustili groblje i otišli kući.

Foto Kurir
Foto Kurir

- Borislav Pelević nije prisustvovao pomenu svome kumu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja