Prikaži najnovije vesti
zoofilija, internet, seksualne aktivnosti, životinje, Slovenija,

Volim seks sa kobilom, ima široku vaginu

Sex 29

LJUBLJANA - Slovenački portar za ljubitelje zoofilije za veoma kratko vreme skupio je odmah 4.200 članova.

LJUBLJANA - Slovenački portar za ljubitelje zoofilije za veoma kratko vreme skupio je odmah 4.200 članova.
Na njemu su mnogi podelili svoje iskustvo.
"Kao i kod čoveka okus pseće sperme je nekakva mešavina metala, gorko-slatkog i slanog i zavisi od načina ishrane psa. Zanima me da li je neki muškarac probao seks sa kobilom? Ja sam, to je bilo prvo moje animal iskustvo! Tada kada se pari to nije problem, ali drugačije zna da udari, ali pre toga upozori da joj se to ne sviđa, rzanjem i pomeranjem, a kada se pari ima dignut rep i raširenu vaginu; ovo su samo neki odgovori i pitanja koja se postavljaju na takozvanom forumu ljubitelja zoofilije.

Ovaj portal piše da su na forumu ovakve teme svakodnevna pojava, a da je stotinjak samo aktivno. Na njemu se može naći praktično sve od slika, filmova, saveta, iskustava seksa sa životinjama, znači sve što treba poznavati za praktikovanje ovakvih patoloških aktivnosti.

Slovenske novice povodom otkrića ovog portala obratili su se za komentar društvu za zaštitu životinja koji su se pozvali na zakon o zaštiti životinja koji zabranjuje seksualno opštenje, stiskanje, natezanje, savijanje delova tela životinja, osim ako nisu u pitanju stručne aktivnosti, inače se sve ostalo podvodi pod mučenje životinja.

Slovenačka policija iznela je podatak da su ranije obrađivali primere zoofilije, da su samo u ovoj godini utvrdili 32 slučaja mučenja životinja, a slučaj treba dobro proučiti a kose sumnja na zoofiliju.
Odgovora na pitanje da li su ovakvi forumi i internet aktivnosti zabranjene, odgovora slovenske novice nisu dobile, ali je poznato da ovakvi forumi u Sloveniji niču kao pečurke posle kiše, kao i da je krajnje vreme da policija i zaštitinik prava životinja uzmu vremena i prouče ovu problematiku.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir