Rezultati najnovijeg istraživanja agencije Faktor plus

Vučić je najjači!

Politika

Autor:

SNS uživa podršku 30 odsto glasača, a demokrate 19,1

Aleksandar Vučić, agencija Faktor plus, najbolji ministar, istraživanje,

Građani imajupoverenja u Vučića

BEOGRAD - Veruju mu!
Predsednik SNS Aleksandar Vučić najbolje je ocenjen ministar, a bivši lider, sada predsednik Srbije Tomislav Nikolić, uživa najviše poverenja građana, pokazuje istraživanje agencije Faktor plus, sprovedeno krajem septembra.

Kada bi izbori bili održani sada, SNS bi podržalo 30 odsto građana, DS 19,1 odsto, a koaliciju SPS, PUPS i JS 14,8 odsto, kaže Vladimir Pejić, direktor Faktor plusa.

Rad u Vladi ministra odbrane Aleksandra Vučića najbolje je vrednovan, iza njega se nalazi ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, dok su Žarko Obradović i Sulejman Ugljanin na začelju liste. Građani smatraju da je Vučić ujedno i najjača figura u Vladi sa 59 odsto glasova, dok Dačića podržava 34 odsto ispitanika.

(S. I.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (166)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • pravda

  pravda

  Mene je oduševio, iako nisam glasala za njih. Skroz su me pozitivno iznenadili i Nikolić i Vučić! Samo napred imate podršku ogromne većine naroda! Narod je gladan pravde, reda i poretka!

  21 Odgovori 
 • lakibp

  lakibp

  Tačno tako ,podrška raste i biće apsolutna. Mene je lično sramota što sam 20 godina glasao za DS i osećam se kao saučesnik svih kriminalnih radnji i kradja iako moja porodica živi od minimalca. Zato danas treba da svi stanemo iza Vučića i svih tih ljudi koji su se uhvatili u koštac sa državnim kriminalom bez obzira na političke stavove ... više . To je posao bez kog se Srbija neće pomeriti ni milimetar napred. Važno je da Vučić zna u svakom trenutku da ima sve nas iza i ispred sebe kao podršku u svakom smislu za taj posao. Mi gradjani Srbije ne smemo dozvoliti da ih bilo ko pokoleba i uplaši naša podrška je sad važnija nego na izborima , budućnost naših egzistencija je u pitanju.

  18 Odgovori 
 • sale

  sale

  Kakvi smo mi takvi su nam i politicari.
  Oni poticu iz naroda. Slika i prilika nas samih, bahatih licemera.
  Ovima dajem sansu jos malo. Ako krenu da hapse bagru lopovsku iz prethodne vlade, pa i njihove umesane ljude, imace moju podrsku.

  14 Odgovori 

Poslednji komentar

 • BATA

  BATA

  Puna pdrška ima energiju i trba mu dati podršku ,Srbija opustošena zgarište ,treba napraviti veliko čišćenje i red ,da se zna ko kosi a ko će vodu da nosi.Narod hoće sve opljačkano da se vrati državi.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!