VUČIĆ SPASAVAO ALBANCE: Dečak sa snimka je iz Prizrena!

Izvlačenje iz smetova

VUČIĆ SPASAVAO ALBANCE: Dečak sa snimka je iz Prizrena!

Srbija -
Mališan kog potpredsednik Vlade nosi na čuvemom snimku kroz duboki sneg albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme “Biča trans”, koji je iz Austrije išao na Kosovo

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić u subotu je iz snežne oluje izbavo malog Albanca iz Prizrena! Dečak koga Vučić nosi na čuvenom snimku kroz duboki sneg, napravljenom na zavejanom putu kod Feketića, albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme “Biča trans”, koji je iz Austrije išao na Kosovo!

Očevidac, jedan od najbližih Vučićevih saradnika, kaže da je on u pomoć ljudima u zavejanim autobisima krenuo samoinicijativno.- Iskočio je iz helikoptera i potrčao u pomoć ljudima! Nikome ništa nije rekao, a dok smo se mi snašli, on je već nosio promrzlog dečaka – prenosi sagovornik.

- Sve je bilo jako haotično, nije bilo vremena da se priča…Ipak, najvažnije je da su dete spasli, ubacili u helihopter i odvezli ga na sigurno. Ne znamo ni kako se zove, nikome nije bilo na pameti da ćaska sa detetom koje plače sve vreme. Kasnije smo saznali da je u pitanju albanska porodica iz Prizrena. Kako su nam rekli, krenuli su kući iz Austrije - kaže jedan od najbližih Vučićevih saradnika.

http://www.youtube.com/watch?v=_y7BrrlVtRk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track