Nema zaštićenih, tvrdi potpredsednik Vlade

Vučić: Svi će doći na red

Politika

Autor:

Ne postoji nijedan čovek pred kojim moram da klečim ili kome sam nešto dužan... Bez ikakve sumnje, svi će doći na red, poručio Vučić

Aleksandar Vučić, Crvena zvezda, Vladan Lukić, foto beta

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić poručio je - komentarišući tumačenja pojedinih analitičara da će sprovođenje borbe protiv korupcije i kriminala za koje je zadužen odrediti njegovu poziciju prema premijeru i lideru SPS Ivici Dačiću - da nova vlada neće imati dva premijera.

"Neće ova vlada imati dva premijera. Vlada ima jednog premijera, a ja ću svakako biti uspešan u svojoj borbi i to je stvar koju garantujem građanima Srbije. Mislim da to njih mnogo više interesuje od bilo kakve matematike "koliko premijera", rekao je Vučić.
Na pitanje da li se može očekivati da nadlažni organi "uđu u Galeniku" i ispitaju taj slučaj budući da je na čelu Upravnog odbora "Galenike" funkcioner SPS-a, Vučić je odgovorio: "ili su već bili.." i zatražio malo strpljenja.

"Ne postoji nijedan čovek pred kojim moram da klečim ili kome sam nešto dužan... Bez ikakve sumnje, svi će doći na red. Ne bih da uzimam posao tužiocu, ali pošto sam dobro obavešten, jer svi šefovi i tužioci prisustvuju sednicama Biroa, sve i svi će doći na red", kazao je Vučić u intervjuu za sutrašnje izdanje list Danas.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (144)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • zoran

  zoran

  SVAKA CAST NAPRED

  38 Odgovori 
 • Nikolina

  Nikolina

  Svaka čast, čovek od karaktera koji ima svoju ličnost i stav. Malo je takvih ostalo na žalost!

  32 Odgovori 
 • Pilence

  Pilence

  Bravo majstore samo tako nastavi imaš podršku svih građana

  32 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Alexx

  Alexx

  Verovaću mu i glasati za njega kada dođe na red i Tomina diploma...

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!