Nema zaštićenih, tvrdi potpredsednik Vlade

Vučić: Svi će doći na red

Politika

Autor:

Ne postoji nijedan čovek pred kojim moram da klečim ili kome sam nešto dužan... Bez ikakve sumnje, svi će doći na red, poručio Vučić

Aleksandar Vučić, Crvena zvezda, Vladan Lukić, foto beta

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić poručio je - komentarišući tumačenja pojedinih analitičara da će sprovođenje borbe protiv korupcije i kriminala za koje je zadužen odrediti njegovu poziciju prema premijeru i lideru SPS Ivici Dačiću - da nova vlada neće imati dva premijera.

"Neće ova vlada imati dva premijera. Vlada ima jednog premijera, a ja ću svakako biti uspešan u svojoj borbi i to je stvar koju garantujem građanima Srbije. Mislim da to njih mnogo više interesuje od bilo kakve matematike "koliko premijera", rekao je Vučić.
Na pitanje da li se može očekivati da nadlažni organi "uđu u Galeniku" i ispitaju taj slučaj budući da je na čelu Upravnog odbora "Galenike" funkcioner SPS-a, Vučić je odgovorio: "ili su već bili.." i zatražio malo strpljenja.

"Ne postoji nijedan čovek pred kojim moram da klečim ili kome sam nešto dužan... Bez ikakve sumnje, svi će doći na red. Ne bih da uzimam posao tužiocu, ali pošto sam dobro obavešten, jer svi šefovi i tužioci prisustvuju sednicama Biroa, sve i svi će doći na red", kazao je Vučić u intervjuu za sutrašnje izdanje list Danas.

 

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde