Članica grupe 4U

X FACTOR: Da li prepoznajete ovu lepoticu?

Pop kultura

Ovu lepoticu smo imali prilike da vidimo u malo drugačijim, opuštenijim izdanjima, ali ova fotografija nas je ostavila bez daha

x factor

Vanja Mišić, dvadesetjednogodišnja Banjalučanka, članica grupe “4U“ zajedno sa svoje tri koleginice već se može pohvaliti velikim brojem fanova koji pomno prate njihove nastupe u poznatom pevačkom šou programu "X Factor.

Da ove četiri mlade dame imaju stila i umeju da se transformišu vidimo i na fotografiji koju su ove talentovane devojke dobile od svojih fanova. Pored neosporne lepote, Teodora, Katarina, Lana i Vanja su po njihove mentorke Kristine odgovorne i vredne devojke,  sa odličnim vokalnim sposobnostima koje, po mnogima najzahtevniji sudija "X Factora“, neretho hvali na društvenim mrežama.

U prošloj epizodi videli smo ih u numeri pop zvezde Keti Peri, a sudeći po Kristininoj najavi u sledećoj epizodi čeka nas specijalno iznenađenje.

"4U.  Sledeći LIVE sledi something really special!”, napisala je Kovač na svom FB profilu. Verujemo da će nas u utorak i novi moderni stajling grupe 4U ostaviti bez daha!

http://www.youtube.com/watch?v=UD9O3lyYi8g


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Najviše volim da gledam golu žensku, mojoj ženi ne dam da se skida Milić Vukašinović voli tuđe žene

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!