Pripreme u toku

X FACTOR IZNENAĐENJA: Jelena Rozga specijalni gost!

Pop kultura

Autor:

Produkcija je otkrila ime prve specijalne gošće X Factor a to je hrvatska pop pevačica Jelena Rozga koja se, kako saznajemo, rado odazvala pozivu da uživo nastupi i da podršku takmičarima

Jelena Rozga,

Pripreme za četvrtu po redu uživo emisiju popularnog šou programa X Factor uveliko su u toku, a u ovoj emisiji, u revijanom delu, nastupiće čak dve regionalne muzičke zvezde.

Produkcija je otkrila ime prve specijalne gošće X Factor a to je hrvatska pop pevačica Jelena Rozga koja se, kako saznajemo, rado odazvala pozivu da uživo nastupi i da podršku takmičarima ovog gledanog tv formata u celom regionu.

Takmičari su zadovoljni kako teku pripreme za novu epizodu, sve su više sigurni u sebe i veruju da će publika uživati. "Pripreme za četvrtu lajv emisiju teku odlično, ceo tim je zadovoljan kako izgleda i zvuči naš nastup", kaže članica grupe 4U Teodora Sparavalo koja baš na današnji dan puni šesnaest godina i dodaje: "Pesma u ovom lajvu nam se veoma dopada, konačno smo sve četiri zadovoljne Kristininim odabirom".

Na pitanje kakva je Kristina Kovač kao mentor grupa 4U odgovara: "Mentorka nam je kad zatreba stroga, kad zaslužimo dobra, mirna i staložena i po našem mišljenju posvećena najviše od svih mentora. Sa njom ne pričamo samo o muzici već i o životu, stavovima , ljudima, nama, o čemu god poželimo. Zaista smo bliske sa njom i mnogo nam pomaže da naš svaki nastup bude dobar".

Na pitanje šta publika može  da očekuje u utorak od grupe 4U devojke odgovaraju: "Nećemo otkrivati šta ćemo pevati u utorak, ali biće veoma emotivno. Jedva čekamo da pokažemo publici šta smo pripremile ovog puta, dobro se osećamo na sceni i sve bolje nam ide".

Nova emisija X Factor je uživo na programu u utorak 21:00 na TV Pink kada ćemo videti i šta su nam ostali finalisti pripremili ovog puta. I u ovoj emisiji broj finalista se sužava: takmičenje će napustiti jedan kandidat!

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!