Utrostručite ljubavno zadovoljstvo

XXL orgazam

Sex

Autor:

Od vajkada vlada mišljenje da u seksu više uživaju žene nego muškarci. Seksolozi međutim tvrde suprotno. žena tokom svog aktivnog ljubavnog života, potpuni užitak oseća samo jedan sat i 24 sekunde, za razliku od svog partnera čiji vrhunac zadovoljstva traje devet sati. Dok 62 odsto visokoobrazovanih žena ima problem s doživljavanjem orgazma, 33 odsto dama glumi orgazam. Doktori za seks ističu da svaka žena može da produži, intezivira i poboljša orgazam.

seks, ljubavne veze,

Od vajkada vlada mišljenje da u seksu više uživaju žene nego muškarci. Seksolozi međutim tvrde suprotno. žena tokom svog aktivnog ljubavnog života, potpuni užitak oseća samo jedan sat i 24 sekunde, za razliku od svog partnera čiji vrhunac zadovoljstva traje devet sati. Dok 62 odsto visokoobrazovanih žena ima problem s doživljavanjem orgazma, 33 odsto dama glumi orgazam. Doktori za seks ističu da svaka žena može da produži, intezivira i poboljša orgazam.

Udahni duboko

Kao u sportu tako i u seksu osnova je disanje. Ako želite da se vaši orgazmi produže, dok vodite ljubav koncentrišite se na tehniku disanja. Dišite brže, uzdasi neka budu malo dublji, a izdasi duži. Koristite više grudi i stomak. Akcenat neka bude na disanju jer ćete tako pojaćati uzbuđenje, i uslediće nikad jači orgazam.

Seksi uzdasi

Ukoliko se ustručavate da tokom seksa glasno reagujete na nadražaje, uzdišete, stenjete, izgovarate zavodljive reči, rizikujete da vam promakne vrhunac strasnog zadovoljstva. Ne morate baš da vrištite i urlate, ali svakako nemojte da ćutite kao zaliveni. Prepustite se vrtlogu strasti, a za početak neka partner osluškuje vaše disanje. Igrajte se sa seksi zvucima, dok traje predigra. U trenutku orgazma erotskim šaptajem, rečima i zavodljivim uzdisajima stimulišite njegov intenzitet.

Bokovi u akciji

Mrdanje zadnjice i kukova posebno podiže erotsku temperaturu. Čak i najmanji pokret pelvisa aktiviraće osnovne seksualne reflekse. Zato upotrebite svoju karlicu, kukove i pozadinu kako bi se i vi i partner dodatno uzbudili. Nemojte samo da ležite! Vibrirajte, tresite se, mrdajte guzom, jer to garantuje vrhunski orgazam. 

Stisni, opusti

Oko vašeg genitalnog područja nalazi se mnogo mišića. Svaki put kad stegnete vaginalne mišiće, stežete i stimulišete svoje telesne, seksi zone. Iako ste se već našli u ljubavnom klinču sa partnerom, igrajte se sa svojim telom, a da ga ne dodirujete. Ruke su vam ionako na drugom mestu tokom seksa. Mišići pelvisa (karlice) su poput tramboline za seksualnu energiju koja se širi telom, pojačavajući erotsko uzbuđenje. Eksperimentišite! Otkrijte šta vam najviše prija. Stežite, stiskajte, zadržavajte i opuštajte vaginalne mišiće svakog trenutka, tako će i orgazam trajati mnogo duže.

 

Mnogo muke- malo zadovoljstva

Nemački seksolozi kažu da čak 95 odsto žena redovno dolazi do orgazma masturbacijom. Koliko pritom ima stimulacije vagine, a koliko klitorisa, nije poznato.

Kada su s partnerom, 63 odsto žena  vrhunac doživljava stimulacijom klitorisa, bilo oralno, bilo rukom. U kombinaciji penetracije i klitoracije, do orgazma dolazi 35 posto žena.

Samo 20 posto žena do orgazma stiže vaginalno penetracijom, ali čak 25 posto žena ne može nikada doživeti vrhunac na taj način.

Prema rezultatima jedne nemačke studije, ženski orgazam u proseku traje samo 1,7 sekundi, dok je muški čak deset puta duži.

 

 

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (8)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Jordan

  Jordan

  Muski orgazam od 17 sekundi? Da niste nesto pobrkali? Mnogi ni ne mokre (pisaju) toliko dugo.

  40 Odgovori 
 • Feniks

  Feniks

  Zene odglume seks radi malo ljubavi , muskarci odglume ljubav radi seksa.Seksolozi , psihijatri i psiholozi su pronasli da 96% muskaraca ne mogu zadovoljiti zenu.Bar potpuno.Posle godinu dana braka , seks postaje dosadan jer vise niko nece da glumi .Naravno muskarci su tako gradjeni da osecaju zadovoljstvo na samo jednom malom delu svoga tela , dok ... više zena oseca celim bicem.Kada nestane tih laznih ponasanja ostane dosada i mnoge zene pocnu da odbijaju seks jer to mogu i same a pored partnera koji zeli samo seks , to vise lici na masturbaciju sa drugom osobom a to zene ostavlja psihicki nezadovoljnima i usamljenima.

  23 Odgovori 
 • Ica

  Ica

  a ti racunati! 10 puta duze od 1,7 jeste 17. To je vrlo prosta racunca, zar ne?

  22 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dosije-X

  Dosije-X

  Bravo , tako i jeste.

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!