Hala Pinki, sreda

ZA LJUBICU I MARKA: Humanitarni koncert u Sremskoj Mitrovici

Stars

Autor:

U mitrovačkoj hali „Pinki" u sredu nastupaju Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Nemanja Stevanović, Šerif Konjević, Milica Pavlović, Amadeus bend, Jovan Perišić, Leksington bend, Akapulko bend, Dinča, Bane Mojićević, Goran Jakovljević Jakov...

Ana Bekuta, devojčica Ljubica Adamić, operacija srca, Beč, Šimi Adamić, humanita

SREMSKA MITROVICA - Pod pokroviteljstvom grada Sremske Mitrovice, 15. maja u hali „Pinki" održaće se humanitarni koncert čiji je prihod namenjen za lečenje Ljubice Adamić i Marka Stojanovića iz Mačvanske Mitrovice.

Prema rečima zamenika gradonačelnika Sremske Mitrovice Tomislava Jankovića, sredstva za transplantaciju srca dvogodišnje Ljubice Adamić su sakupljena.
- Prilog od koncerta biće utrošen na postoperativni proces. Deo sakupljenog novca ići će i u ruke Marka Stojanovića iz Mačvanske Mitrovice, koji je 2006. godine povredio pršljenove. Sada je u fazi oporavka nakon uspešne operacije matičnim ćelijama - izjavio je Janković.

Takođe Janković je dodao da grad Sremska Mitrovica u poslednja dva meseca organizuje razne manifestacije, sportske aktivnosti, predstave, izložbe slika, s ciljem da se prikupi što više novca za malu Ljubicu koja se trenutno nalazi u Beču i čeka na transplantaciju srca.

- Nedelju dana nakon koncerta u Pinkiju, odnosno već 22. maja,  u Mačvanskoj Mitrovici, na stadionu FK „Podrinje" za Ljubicu organizujemo humanitarnu utakmicu ženskog fudbalskog kluba „Sremice" čiji će protivnik biti glumačka ekipa filma „Montevideo" kojoj se pridržuju Vlada Mandić, Nenad Peruničić, Ivan Gavrilović, direktor CKS „Šumice" Ivan Bakić, predsednik Skupštine grada Sremske Mitrovice Milan Kovačević, gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović  i moja malenkost - rekao je Janković.

U mitrovačkoj hali „Pinki" s početkom u 20:30 sati okupiće se veliki broj poznatih pevača i bendova: Amadeus bend, Jovan Perišić, Leksington bend, Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Nemanja Stevanović, Šerif Konjević, Milica Pavlović, Akapulko bend, Dinča, Bane Mojićević, Goran Jakovljević Jakov koji će nastupati uz pratnju Aureus benda i Vlade Romandića. Organizacija ponenutih humanitarnih događaja poverena je menadžmentu diskoteke „Noks", iz Sremske Mitrovice.Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ja gbg

  Ja gbg

  Bravo za Sremsku Mitrovicu...Sto vise takvih koncerata, utakmica, npr. ulicnih rasprodaja, izlozbi itd...jer ova dva andjela zasluzuju zdravlje i srecu a njihove porodice nasu pomoc. Ja ne slusam ovu vrstu muzike ali da mogu otisla bih na koncert i jos jednom se solidarisala sa svima i pomogla u prikupljanju novca.

  11 Odgovori 
 • discovery

  discovery

  Zar deciji zivot vredi bilo koje novce... 21.vek! Deca su nase nasledje... Za njih mora da bude! Ako vam je novac bitan, otplatice vam nametima vasim dozivotnim... Ali oni bi i jare i pare!

  11 Odgovori 
 • dada

  dada

  Ajmo u akciju za Anitu Balaz! I njoj je potrbno novo srce!!!!

  10 Odgovori 

Poslednji komentar

 • dada

  dada

  Ajmo u akciju za Anitu Balaz! I njoj je potrbno novo srce!!!!

  10 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!