Prikaži najnovije vesti
GSP, praznici, prevoz

Za praznike nedeljni red vožnje

Beograd 28

BEOGRAD - Vozila gradskog prevoza saobraćaće tokom predstojećeg prvomajskog praznika i neradnih dana 1. 2. i 3. maja prema redu vožnje koji se primenjuje nedeljom

BEOGRAD - Vozila gradskog prevoza saobraćaće tokom predstojećeg prvomajskog praznika i neradnih dana 1. 2. i 3. maja prema redu vožnje koji se primenjuje nedeljom, najavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Slobodan Vučenović.

Vučenović je istakao da će građanima tokom praznika biti omogućeno da, koristeći autobuse na linijama 400 i 400 L, biti omogućeno da posete vrh Avale.

- Vozila gradskog prevoza saobraćaju po predviđenom redu vožnje, bez novih izmena i zasad bez zastoja, a na ulice je ponovo izašlo 1.336, od kojih su 132 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.107 autobusa - potvrdio je Vučenović.
Vučenović je podsetio da je u toku prodaja pretplatnih mesečnih karata za gradski prevoz, odnosno markica za maj, koja se obavlja na 29 prodajnih mesta u gradu.

- Osobe starije od 65 godina mogu još danas da se, uz ličnu kartu, besplatno voze u gradskom prevozu, kao i nezaposleni, kojima, takođe, ističe rok važnosti legitimacije za 2009. godinu - podsetio je Vučenović.

Pravo na besplatan prevoz od 1. maja osobe starije od 65 godina mogu ostvariti samo pod uslovom da poseduju legitimaciju s kontrolnom markicom za tekuću godinu, najavili su u GSP-u.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 0 komentara