Dan žena

ZA SVE ŽENE: Frajle 8. marta u Centru Sava

Pop kultura

Autor:

Ulaznice po cenama 1.900, 1.700, 1.500 i 1.300 dinara već su u prodaji na blagajni Sava centra

pop kultura stars foto kultur dragana udovicic

BEOGRAD - Popularni novosadski kvartet "The Frajle" održaće koncert 8. marta u Sava centru u duhu svog studijskog prvenca "Naš prvi album sa putovanja", najavili su danas organizatori.

Četiri vokala Marija, Nataša, Jelena i Nevena, poznate po svojim pažljivo pripremljenim nastupima u atraktivnim kostimima, pored svojih hitova kao što su "Ić Liebe Dić", "Štiklice", izvešće i neke od neobičnih obrada popularnih svetskih numera.

Ulaznice po cenama 1.900, 1.700, 1.500 i 1.300 dinara već su u prodaji na blagajni Sava centra.
"Ovo je naš prvi koncert u Sava centru i radujemo se što je baš na ovaj datum. Žene su naša velika publika, ali tu je i jača polovina koja ih prati. Koncert će biti prava predstava, scensko putovanje, gde ćemo se zajedno sa publikom ukrcati u ekspres-vagon i putovati kroz vreme i note", poručile su članice kvarteta.

Četiri dame udružile su svoje talente 2009. godine i povezale zajedničku strast za muzikom, teatrom, kabareom i upečatljiv scenski izraz kome teže na svojim neobičnim nastupima.

Prvi spot za hit "Ić Liebe Dić" objavile su 2010. i od tog trenutka dobijaju pozive za nastupe širom Srbije i regiona, gde pored autorskih, uz dve gitare, izvode i autentične obrade romantičnih, ali i energičnih pesama kojima publiku dižu na noge.

Sledeći singl "Štiklice" objavile su na leto 2011, a prvi album, koji je naišao na odličan prijem kod publike, 17. septembra.

Priznanje im stiže i u vidu poziva da nastupe na prestižnim "Runjićevim večerima" u Splitu prošle godine, kao i gostovanja na koncertu Olivera Dragojevića na kojem im se, pred oko 15.000 posetilaca, pridružio i popularni kantautor Džiboni.

"The Frajle" će osmomartovski praznik proslaviti na velikoj sceni Sava centra u teatarskoj atmosferi u kojoj će im društvo praviti i veoma atraktivni gosti.

Pored dve gitare i četiri ženska vokala, na velikom beogradskom koncertu, "Frajlama" će se pridružiti i muzičari na akustičnim instrumentima (tamburice, kontrabas, violine, gitare, bubnjevi i perkusije).

http://www.youtube.com/watch?v=6O15njvqf2U
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • markos

  markos

  Muka mi je od ovih Frajli...

  7 Odgovori 
 • marija

  marija

  Odlicno! Znam gde necu biti!!!!!!!!!

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • marija

  marija

  Odlicno! Znam gde necu biti!!!!!!!!!

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!