DUBAI VEĆ OD 329 € U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

DUBAI VEĆ OD 329 € U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

Turistička agencija „Travelland“ ne prestaje sa iznenađenjima, pa je tako za ovaj put pripremila neverovatno povoljne aranžmane za Dubai.

Svima je poznato da u Dubaiu ne postoje loši hoteli, tako da nijedan odabir ne može biti greška.

- Ne možemo više reći da je Dubai daleka destinacija za naše turiste – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Ukoliko kilometre prevedemo u cenu aranžmana, Dubai postaje lako dostupan velikom broju ljudi. Sa cenama već od 329 €, Dubai nije bio nikada bliži.

Dubai je finansijski, kulturni i turistički centar države Ujedinjeni Arapski Emirati. Smešten je na jugoistoku Persijskog zaliva, uzduž istoimenog kanala koji ga deli na dva dela. Kao jedan od sedam emirata, izrastao je u jedinstveni spoj komfora koji je pomešan sa tradicionalnim načinom života i običajima ove regije. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19. veka, Dubai je postao svetska metropola i pravi grad budućnosti.

Neki od najvećih arhitektonskih poduhvata modernog doba, nalaze se upravo u Dubaiu: najviša zgrada na svetu (Burj Khalifa – 829 m), veštačko poluostrvo u obliku palme (Palm Jumeirah), jedini hotel kategorisan za 7 zvezdica (Burj Al Arab), oko 300 veštačkih ostrva koja zajedno oblikuju obrise mape sveta (World Islands), pokriveni ski-centar sa 5 skijaških staza (Ski Dubai) i još mnogo toga.

- Trenutno imamo nekoliko hotela za destinaciju Dubai, a koji su na specijalnoj akciji – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Specijalne ponude za Dubai traju do kraja aprila.

Turistička agencija „Travelland“ u ovom trenutku posebno izdvaja dva hotela za destinaciju Dubai: hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* sa cenom već od 519 € i hotel Viceroy Palm Jumeirah sa cenom već od 619 €.

Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* se nalazi u prostranom vrtu sa palmama, na peščanoj plaži Jumeirah Beach Residence (JBR), na početku atraktivnog šetališta u Dubaiju "The Walk", u blizini mnogobrojnih restorana, prodavnica, hotela. Udaljen je 2km od Dubai Marina Mall, 1km od Dubai Marina, 10km od Internet City i Media City, 20km od kongresnog centra, 30km od aerodroma. Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* pored trenutno snižene cene nudi uslugu polupansion po ceni noćenja sa doručkom. Akcija traje do 30.04.

Viceroy Palm Jumeirah 5*

je potpuno nov hotel inovativnog dizajna eksterijera i enterijera. Nalazi se na peščanoj plaži veštačkog poluostrva Palm Jumeirah, koje predstavlja jednu od luksuznijih regija grada Dubai. Udaljen je 35 km od aerodroma, 11 km od šetališta The Walk i plaže Jumeirah Beach, 8 km od dela grada Dubai Marina. Hotel Viceroy Palm Jumeirah 5* ima 3 restorana, poslastičarnicu, 3 bara, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, spa centar, fitnes, klub za decu i 3 sale za sastanke. Specijalna ponuda traje do 30.04.

Pored ova dva fantastična hotela, turističa agencija „Travelland“ ima specijalnu ponudu za hotele: Nassima Royal 5* sa cenom već od 379 €, Sofitel Dubai Jumiera Beach 5* sa cenom već od 539 €. I još mnogo toga.

Sve informacije o destinaciji Dubai i celokupnoj ponudi turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili na internet prezentaciji www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track