SUPER LJUDI: Uživaćete u muzici, zanimljivoj geografiji i pogađanju
Foto: PR

Najgledaniji show

SUPER LJUDI: Uživaćete u muzici, zanimljivoj geografiji i pogađanju

Zabava -

U novoj epizodi najgledanijeg regionalnog šou programa, žiri i publika ponovo imaju težak zadatak da izaberu novog polufinalistu od svih super ljudi, koji nas svojim sposobnostima oduševljavaju, a ponekad i postiđuju.

Prva takmičarka će pokušati da, samo na osnovu gledanja operske pevačice na ekranu, bez zvuka, pogodi koje arije ona izvodi. Đuro će imati specijalan zadatak za nju, koji će samo njih dvoje razumeti. Jedan prešarmantni dečak će dobiti 3 minuta da memoriše pozicije 108 balona roze i plave boje, jer će posle toga žiri birati koji će red, kolonu, vertikalu i horizontalu morati da pogodi. Njegov šmekerizam će potpuno oduševiti žiri.

Treća kandidatkinja, natprosečne inteligencije, će prvo imati 90 minuta da upamti 200 ljudi iz publike i njihove otiske psrtiju, da bi nakon toga morala da samo na osnovu otiska prsta pogodi ime, prezime, odakle dolazi i koliko ima godina nasumično odabranih 5 osoba iz publike. Žiri neće odoleti da je iskuša i sa svojim otiscima prstiju u ovoj detektivskoj igri.

Još jedan super dečak, koji prepoznaje skoro sve zastave i zna skoro sve zemlje i njihove glavne gradove, će to i pokazati u zadatku da prema zastavama pogodi zemlju, njen glavni grad i gde se ona nalazi, što će postidetzi mnoge iz žirija. Poslednji takmičar će demonstrirati svoju sposobnost da prebroji koliko tačno slova ima u nekoj rečenici ili tekstu, što će u drugoj rundi pokušati da ponovi i kroz tekstove koje će čitati članovi žirija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track