SPREMITE SE ZA URANAK: Kurir.rs je obezbedio 5 kompleta karata za veliki festival na Srebrnom jezeru
Foto: Promo

SPREMITE SE ZA URANAK: Kurir.rs je obezbedio 5 kompleta karata za veliki festival na Srebrnom jezeru

Zabava -

Leto se bliži, a sa njime počinje sezona fenomenalnih festivala. Portal Kurir vam za Uranak festival, na kom će između ostalog nastupiti Riblja Čorba, THCF, S.A.R.S., Rasta, Kristijan Molnar i mnogi drugi, poklanja 5x2 karte!

Šta treba da uradite da biste dobili dve karte? Potrebno je da na Fejsbuk stranici Kurir.rs ispod posta o ovoj akciji postavite komentar kao odgovor na pitanje „Zašto baš ja treba da dobijem dve karte za Uranak festival?“ (podelićemo na zidu stranice Kurir.rs ovu vest i u komentarima treba da ostavite post sa svojim razlogom).Potom pozovite svoje prijatelje da lajkuju vaš post, jer će pobednici biti autori postova s najvećim brojem lajkova. Akcija počinje danas u 15 časova i imate sat vremena da postavite komentar (do 16 h), a zatim još sat da ga naši fanovi lajkuju. U 17 časova pravimo presek svih komentara i kontaktiramo sa pobednicima putem inboksa o načinu preuzimanja nagrade. Podsećamo, pobednici su petoro autora komentara s najvećim brojem lajkova, koji dobijaju po dve karte za URANAK. Dobitnike ćemo obavestiti putem Fejsbuk inboksa o načinu preuzimanja nagrade.

Foto: Luka Pakić
Foto: Luka Pakić

Napomena: Svi komentari koji budu ostavljeni na post o ovoj aktivnosti imaju jednaku šansu da svojim autorima donesu nagradu, a ne samo komentari koji su na Fejsbuku vidljivi pod opcijom Top Comments, odnosno komentari koji su vidljivi nakon što se otpuste svi filteri koji po automatizmu postoje na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja