TRAVELLAND JEDINI U EVROPI
Foto: Promo

TRAVELLAND JEDINI U EVROPI

Zabava -

U ovom trenutku turistička agencija „Travelland“ jedina u Evropi ima ekskluzivnu prodaju turističkog kompleksa „Porto Carras“ na Sitoniji, u Grčkoj.

U ovoj turističkoj agenciji možete rezervisati pojedine termine za koje je odavno zaustavljena prodaja u drugim turističkim agencijama.

- Pored toga što jedini imamo raposložive kapacitete u traženim terminima za hotelski kompleks „Porto Carras“, na ovoj izuzetnoj destinaciji možete uplatiti aranžman po sniženim cenama – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Cene su snižene do neverovatnih 35% popusta.

Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ kategorisani su sa 5 zvezdica i deo su eksluzivnog hotelskog kompleksa „Porto Carras Grand Resort“. Ovaj kompleks se nalazi na samoj obali zaliva Toroneos na nekoliko hektara hotelskog imanja koje obuhvata uređene vrtove, vinograd sa sopstvenom vinarijom, golf teren, marinu, kazino, spa centar...

Poslednjih nekoliko decenija „Porto Carras Grand Resort“ je izuzetno luksuzno mesto tursitičke ponude Grčke, a do danas je očuvao svoj poseban šarm u moru različitih ponuda Halkidikija. Mnoge planetarno poznate ličnosti odsedali su u ovom kompleksu.

- Sa sniženim cenama do 32% popusta za hotel „Porto Carras Meliton“ i neverovatnih 35% popusta za hotel „Porto Carras Sithonia“, možete uplatiti aranžman iz snova do kraja maja meseca – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Samo u agenciji „Travelland“ moguće je izvršiti rezervaciju u standardnim sobama za porodice sa dvoje dece.

Sve sobe hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, mermernim kupatilima i terasama sa pogledom na Toroneos zaliv i teren za golf. Sve imaju satelitsku televiziju, mermerna kupatila, klima uređaj, fen za kosu. Pored golf terena u ponudi su i drugi sportski tereni, teretana, spa, bazen sa morkom vodom, animacije i škola jahanja. Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ imaju više restorana sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom. U okviru nekoliko barova koje sadrže ovi hoteli, mogu se probati vina koja su proizvod dobijen iz hotelskih vinograda.

Hoteli još poseduju i besplatan parking, market, spa centar, zatvoreni bazen, frizerski salon... Gradić Neos Marmaras je udaljen samo 1,5 km od hotela, ali je ceo kompleks „Porto Carras Grand Resort“ toliko posebna priča, da ne morate nijednom izlaziti iz hotelskog kompleksa.

- U turističkoj agenciji „Travelland“ možete uplatiti aranžman za hotel „Porto Carras Sithonia“ po cenama već od 1.312 €, a za hotel „Porto Carras Meliton“ po cenama već od 1.006 € - rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – I to su cene za celu porodicu, pa je uživanje u kompleksu „Porto Carras“ nikad dostupnije.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track