LUKSUZNI HOTELI HALKIDIKIJA NIKADA BLIŽI SA AVIO-PREVOZOM!
Foto: Promo

AKCIJA U AGENCIJI „TRAVELLAND“!

LUKSUZNI HOTELI HALKIDIKIJA NIKADA BLIŽI SA AVIO-PREVOZOM!

Zabava -

Turistička agencija „Travelland“ i ovog leta ne prestaje sa iznenađenjima i „last minute“ akcijama. Organizovanim čarter letovima do Soluna, sa agencijom „Travelland“ možete već za par sati biti na nekoj od prelepih plaža Halkidikija ili Olimpske regije.

- Naši klijenti odavno mogu uživati u povoljnom avio-prevozu i transferima od Soluna do odabranih hotela – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Cena povratne avio-karte iznosi samo 125 € za odrasle i 105 € za decu. I to nije sve, pošto smo pripremili zaista izuzetna „last minute“ iznenađenja.

Uverili smo se da u turističkoj agenciji „Travelland“ zaista imaju odličnu „last minute“ ponudu, sa polascima već od 10. avgusta. U ovoj agenciji preporučuju hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Melition 5* sa trenutnih 35% popusta. Po cenama već od 1.222 € za hotel Porto Carras Sithonia 5* i već od 1.184 € za hotel Porto Carras Meliton 5*, ovaj kompleks se izdvaja odličnom cenom, pored dobro poznatog kvaliteta.

- Posebna akcija za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* odnosi se na tačno određene smene – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Ukoliko odaberete avio-prevoz za hotel Porto Carras Sithonia 5* u terminima od 20.08, od 30.08. ili od 09.09. agencija „Travelland“ poklanja jednu avio-kartu za dete u pratnji dve odrasle osobe.

Ovavku povoljnost nemaju samo aranžmani za ova dva hotela. U agenciji „Travelland“ pripremili su gratis avio-karte u kombinaciji sa još nekim hotelima na Halkidikiju i Olimpskoj regiji. Na već snižene cene iz svoje „last minute“ ponude, agencija „Travelland“ odobrava gratis karte za jedno dete u pratnji dve odrasle osobe za aranžmane koji podrazumevaju hotele Cronwell Platamon Resort 5*, Cronwell Sermilia 5*, Aristoteles Beach 4*, Hanioti Grand Otel 4*, Hanioti Grand Victoria 2*.

- Za većinu hotela iz naše „last minute“ ponude odobravamo gratis kartu za jedno dete, koje putuje u pratnji dve odrasle osobe, u određenim ternima – nastavio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Imajući u vidu da za pojedine hotele, kao što je Aristoteles Beach 4* odobravamo 50% popusta u „last minute“ akciji, onda je ovakav aranžman sa jednom gratis kartom više nego povoljan.

Aranžman za hotel Aristoteles Beach 4* moguće je uplatiti po ceni već od 854 € za celu porodicu, što je sa uslugom „all inclusive“ odičan odnos cene i kvaliteta. Agencija „Travelland“ odobrava 27% popusta na aranžmane za hotel Cronwell Platamon Resort 5*, dok u ovom trenutku aktuelni popust za hotel Cronwell Sermilia 5* iznosi čak 32%. Oba hotela su deo poznatog hotelskog lanca Cronwell. Za hotele Hanioti Grand Victoria 2* i Hanioti Grand Otel 4* turistička agencija „Travelland“ odobrava takođe 32% popusta, pored gratis karte za jedno dete.

- Kada su ovakve akcije u pitanju, najvažnije je požuriti sa uplatom aranžmana – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nije ostalo još mnogo slobodnih kapaciteta, a potražnja je velika.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track