REVOLUCIJA U DIZAJNU: Ford Fiesta predstavila novi enterijer
Foto: Promo

REVOLUCIJA U DIZAJNU: Ford Fiesta predstavila novi enterijer

Auto -

Nova Ford Fiesta je spoj najmodernijeg dizajna i vrhunske tehnologije. Poput novog pametnog telefona, nova Fiesta kombinovala je savremeni stil s najmodernijom tehnologijom.

Bili smo u Milanu na događaju "Fiseta Ineriour Design" gde je predstavljena nova generacija modela Ford Fiesta. Iako se radi o novoj generaciji modela Fiesta, u dizajnerskom smislu, prednje svetlosne grupe, koje zadiru duboko u haubu veoma su slične onim na aktuelnoj generaciji. Nova Fiesta izleda dinamičnije i modernije, a velike promene pretrpeo je enterijer. Specifičnost nove generacije Fieste je originalni futuristički dizajn enterijera i eksterijera, što je povezano sa realizacijom ideje o elegantnom ali, pre svega pouzdanom, automobilu.

Ford Fiesta – ikona stila, istaknuti je primer današnjeg dizajna. Ako ste se uvek divili revolucionarnoj arhitekturi, visokoj modi ili modernoj umetnosti, ovaj automobil će potaknuti snažan osećaj.

Unutrašnji stilOsluškujući potrebe svojih mušterija, Ford se potrudio da značajno unapredi unutrašnjost vozila, pa je enterijer sada dopadljiviji i znatno moderniji u poređenju sa prethodnikom. Ford se pohvalio i brojnim elektronskim sistemima asistencije, koji treba da poboljšaju bezbednosne karakteristike ovog automobila. Tkanine i boje, čak i na oblogama vrata, su savršeno koordinirane.

Ventilacioni otvori izgledaju elegantnije i skladnije, baš kao i centralna konzola koja je svedenija, sa manjim brojem i boljim rasporedom dugmića. Na vrhu središnje konzole smešten je osmoinčni ekran multimedijalnog SYNC 3 sistema. Fiesta je opremljena tehnologijom za prevenciju sudara sa sistemom za detekciju pešaka na putu, zatim asistencijom prilikom parkiranja, adaptivnim tempomatom, sistemom za otkrivanje drugih vozila u mrtvom uglu i upozorenjem vozača na iste, tehnologijom za održavanje automobila u okvirima vozne trake kojom se kreće i mnogim drugim sistemima.

Među doplatnim opcijama nove Fieste izdvaja se i veliki panoramski krov, koji ovom automobilu pruža dozu luksuza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track