50 PREMIJERA U BEOGRADU: Salon automobila otvara se u petak!
Foto: Fonet

Automobilski spektakl u Beogradu od 20. do 29. marta

50 PREMIJERA U BEOGRADU: Salon automobila otvara se u petak!

Auto -
Fešta: Pod sloganom „Mesto na kom muškarci plaču od sreće“ u petak počinje Salon automobila

„Mesto na kom muškarci plaču od sreće“ slogan je Međunarodnog sajma automobila koji počinje u petak 20. marta i traje do 29. marta. Više od 400 izlagača iz 26 zemalja dolazi u Beograd. Posetiocima će se predstaviti proizvođači, uvoznici, distributeri svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu...Sajam će otvoriti ministar privrede Željko Sertić.

Premijerno će biti predstavljeno oko 50 automobila, a veliki broj premijera iz Ženeve videće se u Beogradu. Svi uvoznici spremili su popuste i povoljne uslove za kupovinu. Prošle godine prodaja automobila bila je na istorijskom minimumu (od 2001).Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu biće održan i Međunarodni sajam motocikala. Pripremljene su nagrade za posetioce, a glavna nagrada za najsrećnije i najuspešnije biće dva automobila.

Radno vreme od 10 do 20 satiULAZNICA 300 DINARA

Radno vreme Salona je od 10 do 20 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne ulaznice 200 dinara, ulaznica za grupe đaka i studenata koštaće 150 dinara, a cena parkinga je 100 dinara po satu. U četvrtak 26. marta biće održan „femili dej“ i tog dana karta za roditelje s decom do 16 godina iznosiće 500 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track