NIJE MASERATI ZA SVAKOGA: Driftovao usred Zagreba pa se slupao! (VIDEO)
Foto: YOUTUBE

Vozač umakao, policija ga nije našla

NIJE MASERATI ZA SVAKOGA: Driftovao usred Zagreba pa se slupao! (VIDEO)

Auto -
Vozač se vrteo se u krug i palio gume usred raskrsnice na Zagrebačkoj aveniji. Odjednom je kroz zeleno svetlo prošla "ford fijesta" s kojim se sudario

Svadbena povorka vozila je prema hotelu na Zagrebačkoj aveniji, subota veče. Vozač "maseratija" palio je gume na raskrsnici, a onda se sudario s vozačem "forda" koji je prošao kroz zeleno svetlo na semaforu, rekao je čitalac.Vesela povorka gostiju trebala je da se probije do sale, a kako im niko ne bi smetao na putu, nekoliko automobila iz povorke blokirala su saobraćaj na raskrsnici kako bi zaustavili druga vozila.

- Vozač BMW-a blokirao je semafor. Nisam mogao da prođem zbog njega. A u raskrsnici se vozač "maseratija granturizmo" vrteo u krug i ‘palio’ gume. Odjednom je kroz zeleno svetlo prošao vozač "forda". Kako se "maserati" vrteo, vozač ga nije video pa se sudario s njim - rekao je čitalac koji je snimio nezgodu.Dodaje da je vozač "maseratija" “palio” gume nekoliko minuta, a kad se sudario s "fordom", odmah je pobegao. Iz zagrebačke policije su potvrdili da su se na Zagrebačkoj aveniji sudarili vozač (58) "ford "fijeste" i vozač nepoznatog automobila.- Nepoznati vozač automobila izgubio je kontrolu i zabio se prednjim delom automobila u prednji kraj "forda". U ovoj nesreći, na sreću, niko nije povređen - rekli su u zagrebačkoj policiji.Pitanje je gde je bila policija dok je vozač "maseratija" divljao, piše 24sata.hr. Gradska ulica nije mesto za divljanje i ovakvo divlje trkanje automobilima.Vozač "maseratija" još nije pronađen.

http://www.youtube.com/watch?v=rIayP68t87c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track